WIN OR WIN

Když nakupujete u Win Win, tak nemůžete prohrát. S každým kouskem, který si tam pořídíte, to zkrátka vyhrajete na plné čáře. Pokud nejste zrovna úspěšný lovec sekáčových kousků, svěřte se do rukou zkušených lovkyň Báry a Aničky, které všechny trofeje seženou za vás, a ještě vám je upraví, vyperou, zašijí, zúží a ukázkově zabalí tak, že vypadají jako nové. A víte, co je nejlepší? Že se pravděpodobně nesetkáte na ulici s nikým, kdo by měl na sobě stejnou věc. 
Já jsem to vyhrála s těmihle klasickými kalhotami a černým svetrem z merino vlny, které teď nosím v různých obměnách pořád dokola. Stejně jako tuhle kabelku Matt&Nat, kterou si neberu snad jen do sprchy a do postele.
Taky máte vždycky největší radost z věcí, které jsou ojedinělé?
You can't lose, if you shop at Win Win. Each purchase you make there is a big win. If you are not as successful thrift shop hunter as other people, put yourself in the hands of two experienced girls Bára and Anna, who can find all the secondhand throphies instead of you. And they also do a clothing modification, so every piece is just like the new one. And you know what's the best? You will never meet anyone dressed in the same clothes. 
I won it with these classic pants and black merino wool pullover which are now my absolute favorite pieces. Just like this Matt&Nat shoulder bag which is my everlasting faithful companion. I wear it everywhere except the shower and bed. 
Do you also have the greatest pleasure in things that are unique?



KALHOTY / PANTS (WIN WIN) | SVETR / MERINO WOOL PULLOVER (WIN WIN) | KABELKA / BAG (MATT&NAT via Urbanlux) | KOŽENÉ BOTY / LEATHER SANDALS (MANGO) | BRÝLE / SUNGLASSES (TIGER)

10 comments:

  1. Ten svetřík je skvělej! A brýle si mě naprosto získali.

    ReplyDelete
  2. Ty sandály jsem neměla vidět.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D jdi do nich, jsou teď ve slevě!

      Delete
  3. Miluju tvoje outfity a máš nádherný fotky! Boty si mě naprosto získaly, po podobných pokukuji na ASOSu :)

    ReplyDelete
  4. Krásné vlásky, dokonalá Beátka a ty sluneční brýle ti neskutečně seknou! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  5. u tebe si vždycky říkám, že v jednoduchosti je síla :) super :) černé kombinace já můžu :3, jen ty boty se mi zase tak moc nelíbí, ale věc vkusu :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. jooo takove kousky jsou totiz nej! skvele uplne vsechno! A pro ty bryle si asi taky skocim do tigeru!:)))) dekuji za tip!
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  7. ave you ever ever considered including extra movies to your blog posts to keep the readers more entertained? Alpha ZXT I mean I simply learn by your complete article of yours and it was fairly good but since Im more of a visual learner,I discovered that to be extra useful effectively let me know the way it seems! I love what you guys are always up too. Such clever work and reporting! Sustain the great works guys Ive added you guys to my blogroll. This can be a great article thanks for sharing this informative information.. Ill go to your weblog regularly for some newest post. Anyway, in my language, there are usually not much good source like this.Not many can comprehend these types of ideas, fortunate I consider the author one of them.http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/

    ReplyDelete