THIS IS A MAN'S WORLD

Kdybych si mohla vybrat, jestli se narodím jako muž nebo žena, řekla bych znova ženská ženská ženská. Navzdory všem nevýhodám, které z toho vyplývají. Protože ještě pořád můžu být trochu muž, jen v poněkud více sexy verzi. Stačí si na sebe obléknout něco ryze pánského, jako to občas dělávám. A můžu mít koule i bez toho, aniž bych se drbala v rozkroku. 
Hlavně díky téhle dokonalé kombinaci kalhot a saka z nové kolekce H&M Studio, která je ode dneška v prodeji. Tak to nepropásněte a postavte se k tomu, jako chlapi. Totiž ženy. VYKUPTE TO!


SAKO, KALHOTY, HEDVÁBNÁ HALENKA / JACKET, PANTS, SILK BLOUSE (H&M Studio 2014) | BOTY / HEELS (H&M) 

13 comments:

  1. Sluší ti to a k tomu máš ještě ty nejlepší články :D

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. P-E-R-F-E-K-T-N-Í-! Ehm, bejt chlap, tak se z tebe... ;)

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Ty bláho! To není normální, že si vážně můžeš obléknout uplně do čehokoliv a vypadáš úžasně a sexy! Nejlepší fotky máš, jednoznačně!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  4. Gaťata jsou úžasné! Krásné fotky Beátko :)

    ReplyDelete
  5. svatá pravda! muž se jako muž obléká stále. pokud se obleče jako žena, vypadá to všemožně jen ne sexy. spíš akorát tak pochybně! navzdory tomu, pokud žena zvolí pánský styl je to sexy a hlavně originální. mám to moc ráda a občas také vystřídám pánský styl na místo ženské elegance. a ta ofina tvá - wow <3 skvělé fotky a outfit též

    http://speakingafashionlanguage.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Překrásná Beátka, boží vlásky a styl!❤

    ReplyDelete