IF I WERE AN IFA GIRL

Nejsem zrovna technický typ. A to dokonce i když dennodenně s technikou všeho druhu přicházím do styku. Nikterak intimního, jen čistě pracovního. Jako blogerka považuji za nejnutnější součást mé internetové existence notebook. A od té doby, co jsem součástí Lenovo Teamu, mám konečně i profesionální výbavu, kterou s sebou můžu tahat takřka kamkoli, aniž bych si přitom zkřivila záda.
Jako čestná členka jsem byla pozvána na elektronický veletrh IFA v Berlíně, kde jsme měli možnost osahat si nové Lenovo smartphony, které k nám dorazily ještě teplé a voňavé jako čerstvě upečené croissanty. Doslova k sežrání. Nemůžu se dočkat, až budou k dostání i u nás. Hlásím se jako první zákaznice. Kromě ultrabožího ultrabooku potřebuji i suprtrupr smartphone...to je jasné jako facka.  

[více fotek se zobrazí po rozkliknutí článku]



SAKO / JACKET (H&M) | HALENKA / BLOUSE (H&M Studio) | LEGÍNY / DISCO PANTS (AMERICAN APPAREL) | ŠATY / SHEER DRESS (H&M) | BOTY / FLATS (BIRKENSTOCK via Zoot)

8 comments:

  1. Tiez mam Lenovo. Yogu 13, ale len Core i5. Je kazdopadne super <3

    ReplyDelete
  2. Taky by se mi hodilo být součástí týmu, moje záda pod náporem notebooku docela trpí, obzvláště při převozech z Liberce do Olomouce a zpátky :D

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  3. Ja mám Lenovo notebook. Síce nie je z tých novších modelov, ale čo má zvládať, to zvláda. :)
    A tie smartphony vyzerajú super!

    ReplyDelete
  4. ten dřevěný smartphone vypadá dokonale! a tobě to vážně sluší, perfektní outfit!

    ReplyDelete
  5. Love that coat - parka !!! You look stunning as always xx
    You are welcome to visit my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

    ReplyDelete
  6. Beautiful look, really stylish :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin and GFC. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    ReplyDelete