MY PERSONAL YSL MUA


Existují dva druhy lidí: MUA a MUA. Tedy Make-up Artist a Make-up Amateur. Já se bohužel od dob svých nejodvážnějších experimentů řadím do druhé skupiny. Zvládám jen běžné denní líčení, které zahrnuje make-up, pudr, řasenku, rtěnku a oční linku. A ačkoli si myslím, že například v malování linek jsem opravdový přeborník a zvládla bych je i poslepu, takové kouřové líčení nebo jakékoli použití očních stínů a kontur jsou pro mě naprostou alchymií. Když chci tedy vytvořit něco výraznějšího, musím se svěřit do rukou odborníka. Mým vyvoleným, který mě ještě nikdy nezklamal, je Lukáš Beran. Známe se už dlouho a mě těší, že mě poznává, i když jsem odlíčená a vypadám jako strážce hrobky. Lukáš pracuje pro značku Yves Saint Laurent a já si tudíž můžu být jistá, že vše, co na mě patlá, je prvotřídní eňo ňuňo kosmetika, která ze mě udělá méně atraktivní odnož Cary Delevigne v několika minutách. Spojení zlatíčka YSL a Lukášových šikovných ručiček tvoří dokonalou kombinaci. A já ji při zvláštních příležitostech ráda využívám.
Jak to máte s líčením vy? Potrpíte si na něj? A zvládáte i náročnější líčení na večer nebo na party? Využili jste někdy služeb odborníka? A jak jste byly spokojené?



8 comments:

  1. Sluší ti to, já jsem teda taky spíš takovej patlal, ale moc velkou hlavu si z toho nedělám :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. Ta růžová rtěnka...<3
    Jsi kráska!

    ReplyDelete
  3. Fíha, ty i tvůj MUA vypadáte úžasně! ;) P.S. Já na sobě oční stíny nesnáším, a proto je používám jenom na obočí, protože to je taky jediný místo na obličeji, kam si je umím nanést :P

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. nechapu, jak neco tak jednoducheho dokazes tak barvite popsat. skvely :) a hrozne ti to slusi<3

    ReplyDelete
  5. Já se tedy držím spíše jednoduchého přirozeného líčení, jenom make-up, pudr a rtěnka. Náročnější líčení zatím nevím jestli bych stoprocentně zvládla, zkouším to jen tak pro zábavu domaa když jdu na nějakou večerní akci tak si s tím vyhraju ale není to jako od odborníka. V rukách odborníka jsem už ale byla a pokaždé jsem překvapená a určitě spokojená :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Super a moc ti to sluší, hlavně Lukáš je vynikající MUA ;)
    Jinak pokud tě zajímá make-up a techniky liceni budu na svém blogu popisovat ;)

    Mimochodem máš moc krasny blog ;)

    http://anna-rekua.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Říkám si, že to bude zajímavé video, klik a najednou hop, Lukáš!
    Potkala jsem ho při otvírání Varské Sephory a pod jeho rukama moje maminka omládla o 5-7 let :) Moc milej a talentovanej člověk!

    ReplyDelete