MY HAIR, MY CARE

O vlasech se tady už mluvilo nesčetněkrát. Paradoxně je to ale nejvíc zanedbávaná část mé osobní péče o krásu. Proč to schytaly zrovna vlasy je záhada hodná vlastního dílu pořadu "Věřte nevěřte". Asi mám pocit, že když rostou samy, dokážou se o sebe taky samy starat. Chyba! Čím víc jim dopřávám kvalitní péči, tím víc se mi za to odvděčují. Proto jsem se naučila používat pár jednoduchých triků, jak dosáhnout jejich nejlepšího vzhledu. O šamponech, se kterými si mé vlasy vybudovaly celkem intenzivní roční vztah, se zmíním jindy, teď se zaměřím na jiné speciality.

  • NIOXIN DIABOOST je naprostý zázrak! Pokud usilujete o větší hustotu vlasů, pak je pro vás tento přípravek ideální volbou. Není totiž jako mnoho jiných přípravků, které se zaměřují na zvýšení počtu vlasů, ale cílí na průměr vlasového vlákna. Zvětšení průměru vlasu je mnohem efektivnější, a tak vás už po prvním použití dokáže překvapit (ba dokonce vyděsit), jak hustá kštice se vám na hlavě objeví. Díky praktické pumpičce se dostanete až ke kořínkům vlasů, kde je zvětšení objemu nejdůležitější. Nanáší se na mokré vlasy a neoplachuje se. Když si vlasy navíc vyfoukáte, tak se objemu už jen horko těžko zbavíte. 

  • GOT2B POWDER'FUL je sypký pudr pro okamžité dodání objemu. Používám ho hlavně druhý den po umytí, když si vlasy začnou opět žít svým vlastním zplihlým životem. Poprvé jsem se s ním setkala na natáčení filmu, kde se s ním rozhodně nešetřilo. Všichni jsme byli neustále zasypáváni tímto zázračným bílým práškem od hlavy až po...hlavu. A co vám budu povídat, ono to vážně funguje. Stačí nasypat malé množství ke kořínkům, pak vlasy trochu prohrábnout prsty, aby se pudr dostal všude, kam má a voilà - objem je na světě. A navíc drží dost dlouho. Existují samozřejmě dražší přípravky, mně ale vyhovuje i tahle levnější varianta.

  • CAVIAR CC CREAM je komplexní pěče o vlasy (10 in 1). V jednom jediném kroku tak dodáte vlasům vše, co potřebují. Od ochrany a péče až po styling. Navíc je vhodný pro všechny typy vlasů a (jak název napovídá) jeho hlavní složkou je kaviárový extrakt, který vlasům dodává potřebné omega-3 mastné kyseliny. A nemusím vám vysvětlovat, jak moc po nich naše vlasy prahnou. Výsledkem jsou nádherně lesklé, vyživené, silné vlasy, které prostě chcete! Přípravek se nanáší na mokré a vysušené vlasy, které pak můžete upravit podle potřeby. Já si ho ráda dopřeji i během dne, když cítím, že jsou vlasy slabší a malé množství nanáším na konečky. Navíc nádherně voní čistou přírodní vůní

Máte taky nějaké své zaručené tipy? Přípravky, na které nedáte dopustit? Sem s nimi. Když jde o vlasy, ráda se nechám inspirovat. Pořád totiž ještě nejsem v péči o ně stoprocentní.



Nioxin Diaboost Treatment | Oskar salon
got2b POWDER'ful | dm drogerie
Caviar CC Cream 10 in 1 | Oskar salon

3 comments:

  1. Pudry na vlasy nesnáším, přijde mi, že všechny jakoby lepí. Jinak zbytek ani neznám, takže díky za tip co vyzkoušet :))

    Style Solution

    ReplyDelete
  2. Ten CC krém také používám, ale rozhodně se kouknu po tom Nioxinu. Děkuju za tip! :-)
    Fairychain

    ReplyDelete
  3. Ten púder od GOT2B musím vyskúšať, lebo mám vlasov síce dosť, ale nemajú žiaden objem. Takže vďaka za tip, lebo moc takýmto veciam neverím :).

    ReplyDelete