BELLIES OUT

Nejvyšší akceptovatelná míra veřejné nahoty je bezesporu ta, která je prezentována na koupalištích, plážích, bazénech a jiných místech určených ke koupání a letním radovánkám. Jeden polonaháč vedle druhého. Ráj voyerů. Semeniště hříchu, chtělo by se říct. Sodoma Gomora hadra! Před nějakou dobou se ale nahota začala vkrádat i na "slušnější" místa...mnohem veřejnější, než jsou veřejné toalety. Vystoupila z temných uliček a hampejzů a my jsme ji s vřelou náručí přivítali v samotném centru módního světa. Crop topy ovládly planetu a způsobily nemalou hysterii zejména u cudnější teenage generace, která se tímto činem posunula o level výš k sprosťáctví. Do jisté doby jsem zastávala názor, že mě tento trend velkou oklikou mine. A ejhle...už se proháním městem s pupkem ven. Není to nádhera? Jak je člověk lehce ovlivnitelný. Stačí jeden dokonalý lněný kousek, který rafinovaně odhaluje nejen vaše bříško, ale i záda, a jste v tom až po uši.
Co si o veřejné nahotě myslíte vy? Jste pro naháče?

[READ MORE]



kalhoty / pants | ZARA
top | MANGO Premium
kabelka / shoulder bag | MATT&NAT via Urbanlux
boty / leather heels | H&M

8 comments:

  1. Nic proti nahacom nemam, no cropy sama velmi nenosim. Vadi mi, ako sa mi posklada brucho, ked si sadnem ..ehm..nemam asi na cropy a nahotu v oblasti brusnej dost guraze a pevnosti :)

    ReplyDelete
  2. Jsem pro naháče všemi deseti! Ale všechno s mírou. Vypadáš kouzelně.

    ReplyDelete
  3. Přímo! Taky si vždycky říkám, jak jsem silná a nenechám se ničím ovlivnit, každopádně to vždycky skončí stejně jako u tebe! P.S. Ukrutně Ti to sluší a ty fotky jsou pecka!

    Klára
    NARA blog CZ
    www.natalieklara.blogspot.cz
    narablog54@gmail.com

    Zveme Vás k naší cupcakové giveaway, tyhle cupcaky ale radši nejezte!:
    http://www.natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Proti croptopům na ulici vůbec nic nemám (a ve škole jsem s tím snad ještě nikoho neviděla), ale jak si to někdo může obléknout s legínama (s vysokou sukní budiž) do tanečních, absolutně nechápu (a vám bych to ani nepřála vidět :-D)

    ReplyDelete
  5. I love the outfit! And you a have a really nice smile, it reminds me of certain Mrs. Hepburn!

    verdescumademar.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Mne idu z crop topov umrieť kríže, ale úsmev máš krásne široký :) Si proste kočka.

    ReplyDelete
  7. Pokud na to mají proporce, nic proti naháčům. Já už je nemám :-).

    ReplyDelete