EYES EYES BABY

Kruhy pod očima jsou takový můj charakteristický znak, moje nemilá součást, na kterou jsem si už za léta soužití zvykla. Tak nějak ke mně už asi patří a vzhledem k dědičným dispozicím (díky, rodičové) se jich pravděpodobně stejně nikdy úplně nezbavím. Prostě se ráno probudím a jsou tam. Jsou tam dokonce i když spím sladkým spánkem nemluvňátka po dobu devíti hodin. Jsou tam, i když se je snažím minimalizovat rozjasňovačem a korektorem a bůhvíčím ještě. Jsou tam a samy od sebe mě zřejmě neopustí. Ba dokonce se o své místo na světě někdy hlásí až přehnaně. Zvlášť v období, které u mě nastává právě teď. Totiž období klauzur a zkoušek. To se mi pod očima vytvoří taková temnota, že i člověk, který osmačtyřicet hodin bendil a pařil a nalíval se patoky, vypadá vedle mě jako čerstvě probuzené poupátko v ranním světla kmitu. 
Vyzkoušela jsem spoustu přípravků a vyslechla nesčetně mnoho rad. Zvlášť od lidí, kteří jsou přesvědčení, že jejich domnělé kruhy pod očima opravdu existují a ještě mě o tom ujišťují ve zvětšovacím zrcátku. Přitom pak vždycky uznale přikyvují, že jsem na tom skutečně hůř než oni. Víte, nechci se chlubit, ale dokážu s téměř stoprocentní jistotou předpovědět, že moje kruhy pod očima jsou pravděpodobně i větší, viditelnější a tmavší než ty vaše. Ano, v tomhle oboru zkrátka vyhrávám na plné čáře. Proto můžu i s klidným srdcem a chladným úsudkem sdělit, že na kruhy pod očima nepomůže nic, zvlášť pokud je to dědičná záležitost. Ani svěcená voda, ani proklínání. Dají se pouze zmírnit. Já používám celkem pravidelně tohle báječné duo All ybout eyes od Clinique. To, že je používám už nějaký ten pátek, je poznat ze vzhledu očního séra, které se v téhle podobě už neprodává (rozumějte, nedoporučovala bych vám něco, co neprošlo důkladným testem). Kratochvíle, kterým se moje oční okolí s touhle dvojicí oddává, se ani nedají popsat. Sérum pleť zchladí a zklidní, oční krém zase zjemní a vyhladí. Dokonalé kombo. Mor pro kruhy, slast pro oči. 
Vyzkoušejte to a dejte mi vědět, jaký efekt to mělo u vás. A nebo mi pro změnu poraďte, co pomohlo vám. Když to nezabere, můžeme svoje kruhy proklínat rituálně každý pátek ve tři hodiny. Spojit své síly a orodovat za jejich vymýcení. Třeba to klapne. Oko za oko, kruh za kruh.

8 comments:

  1. neviem ci som divna,ale mne sa na kruhoch vzdy nieco pacilo,dodavaju tvari vyraz
    a na tebe to plati urcite,mne sa vzdy pacila tvoja tvar ako celok,lebo je zaujimava a drza a nevyspytatelna a dalsich tisic veci, vela ludi ma tvare uplne prazdne, alebo troska tupe aj ked mozu byt symetricke a bez nedostatkov. cize mila beata bud rada za seba aj za "chyby",pretoze ti vazne nic nechyba:) a mozno som len zaslepena charizmou,ktovie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak teď jsem dojatá:)) Děkuji za krásnou zprávu. Jak píšu, už jsem se s nimi sžila, ale občas mě to pekelně štve. Když málo spím, ještě víc vylezou, a to pak vypadám opravdu nemocně. Ale je pravda, že mi spousta mých přátel říká, že se jim líbím s kruhama pod očima...že bez nich bych to nebyla já:))
      Děkuji ještě jednou!

      Delete
  2. Tak tedaaaaa by mě ted zajímalo, která z nás má větší kruhy pod očima. Protože příznaky tohohle parazita :D mám úplně stejné. Ale co už, nebudem soutěžit o výraznosti našich předností (=tmavosti kruhů pod očima). Super článek :)!!
    A přesně tak, patří to k tobě)))<3

    ReplyDelete
  3. Ahoj, a zkoušela jsi praktikovat ten 9hodinový spánek v kuse týden nebo 10dní? Vím, že je to dost spánku, ale když se mi to povede, tak po těch 10 dních jsou kruhy fuč :)
    Jinak sérum mám také, jedno doma a druhé vždy v kosmetické taštičce, miluju si ho natřít během dne pod oči. Dokonce i na makeup :D

    ReplyDelete
  4. Mám větší! :D U mě je to taky dědičností, plus mi byl zjištěn docela velkej nedostatek železa, díky čemuž beru už pár měsíců prášky. Doktorka říkala, že tyhle velký kruhy jsou projevem toho nedostatku. Ale ani s práškama nemizí :(

    ReplyDelete
  5. Maminka používá kosmetiku CLinique už strašně dlouho a je to popravdě jediné, co jí na pleť, vrásky a další nedokonalosti zabírá! Kdysi jsem jí uplně první kelímek s krémem dala já s bráchou k Vánocům a jsem ráda, že jsme jí do tohoto světa uvedli! (:
    Krásné fotky! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  6. The next time I come to this blog I will be sure to make better points.There couldnt be any more dulcet with a that goes with some impasse.TrackR bravo
    What is great respecting is dealing with instead of depending on.Its true, whether you need to believe it or not.Whatever the event may be, its time for a bowl of ice cream.
    http://www.healthcaresdiscussion.com/trackr-bravo/

    ReplyDelete
  7. This is a massive and an very interesting write to check out on this massive website. Never post any replies only now just could not resist Thought I would comment and say neat theme, did you make it yourself? Its really really good!SomatodrolFor centuries, theologians have been explaining the unknowable in terms of the-not-worth-knowing.http://gojivitafacts.com/somatodrol/

    ReplyDelete