THE PERFECT PIECE OF SPRING

Jaro ještě ani pořádně nezačalo, ale já si na něj brousím drápy už nějaký ten pátek. Připravuji se na ně pilně a svědomitě, takže už mi v šatníku visí pár nových trenčkotů, spousta šatů a nesčetně bot. Jistě, mám chuť si za tohle vždycky nafackovat mokrým hadrem, zvlášť když stojím 5 minut u skříně a zírám, zírám a zírám tak dlouho, až znechuceně odejdu, protože "nemám co na sebe". 
Tenhle rolák jsem měla ve svém módním zaměřovači už od podzimní prezentace jarní kolekce H&M Studio S/S 2015. Stačilo jen počkat, až přiletí první jarní vlaštovka a ejhle...už ho mám! A už se v něm válím, jak mám ve zvyku. Má perfektní barvu, perfektní délku, je tak akorát volný a bude ještě lepší, až se budu moct po venku procházet jenom v něm a bude to vypadat jako šaty a lidi si budou ťukat na čelo, proč chodím s holým zadkem. Ách jaro...už aby to bylo!

P.S. Pokud jste ještě neviděli celou kolekci, prohlédnout si ji můžete TADY. Ale já bych vám doporučila jít radši rovnou nakupovat. Ty nejlepší kousky strašně rychle mizí. A já mám - co se nakupování týče - hodně rychlé prsty. 

[READ MORE]


ROLÁK / TURTLENECK (H&M Studio) | KRAŤASY / SHORTS (H&M) | LAK NA NEHTY / NAIL POLISH (ADIDAS STELLA SPORT)

17 comments:

  1. aké je to pekné čistučké :) jarné, no a stým čumením do skrine to mám aj ja, ja by som si kvoli tomu nemala veci kupovať ale iba požičiavať.....nestane sa mi potom totiž že ich tam visí prebytok :D

    ReplyDelete
  2. jednoduché, ale pěkné a nejhezčí na tom tvojim článku jsou ty crazy fotky ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. no dnes som si ju skusala :)) A neviem veru, ci sa po nu nevratim, ked ta tak vidim :D
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  4. Už aby tady o jaro bylo v plné kráse, vyhlížím jej od začátku měsíce :D

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    ReplyDelete
  5. Už aby tady o jaro bylo v plné kráse, vyhlížím jej od začátku měsíce :D

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    ReplyDelete
  6. Dost mě zklamalo, že Studio kolekce je jen pro dámy..je fakt moc pěkná..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  7. Ten rolak na tobe vypada perfektne! :-) Jako mala jsem je nenavidela :-D

    ReplyDelete
  8. perfektní perfektní perfektní !

    ReplyDelete
  9. Mají ještě v H&M ty kraťasy, nevíš Beáto?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pravděpodobně ne...ty mám už z léta :((

      Delete
  10. Have you noticed the news has changed its approach recently? What once seemed like a never discussed issue has become more prevelant. Its that time to chagnge our stance on this though. Alpha ZXT I think youve produced some truly interesting points. Not too many people would really think about this the way you just did. Im definitely impressed that theres so substantially about this topic thats been uncovered and you did it so well, with so substantially class. Very good one you, man! Actually fantastic things right here.http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/

    ReplyDelete