PARISIAN IN DISGUISE

S touhle pařížskou výbavičkou se cítím tak francouzsky jako čerstvě propečený croissant s pořádnou dávkou la confiture. S mikinou Homeless in Paris z dílny Edwarda Anchoura, rudými nehty a sladce růžovou pusou bych mohla brázdit pařížské ulice s takovým šarmem, že by si mě kliďánko mohli splést s rodilou Pahřřřřišankó. Prozradil by mě jedině můj debilní akcent, za který by mi možná nakopali můj drzý BAD ASS. Zatím ale zůstanu v přestrojení.
This parisian gear makes me feel as french as a freshly baked croissant with a huge serving of la confiture. I could walk the streets of Paris wearing this sweatshirt Homeless in Paris designed by Edward Anchour, red nails and sweet pink lips with the real french charm that should confuse all the native Parisians. The only thing that could compromise me is my stupid french accent. Some of the french prudish people could kick my BAD ASS for it. That's why I'd stay in disguise.


MIKINA / SWEATSHIRT (LA LUCE) | TRIČKO / T-SHIRT (ÊTRE CÉCILE via Bohemic) | RTĚNKA / LIPSTICK (CLINIQUE) | LAK / NAILPOLISH (CLAIRE'S)

15 comments:

  1. Ta mikina a brýle jsou perfektní!
    Ach, tak moc se těším do Paříže tuto zimu..už ať je to tady =))
    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. To Cécile tričko je božské! :) ale aj sivá mikča, áno.

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekná mikina. A červené pery a nechty sa mi moc páčia :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  4. ta mikina je užasná ♥
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. nádherný článek a super věcičky!

    ReplyDelete
  6. vypadá to skvěle!, claires miluji, ty laky na nehty jsou boží a mikyna vypadá také dobře!

    ReplyDelete
  7. I will need this post to complete my assignment in the school, and it has same topic with your write-up. Thanks, great share.Woah! Im really digging the
    Action Fuel PRO template/theme of this site. Its simple, yet effective. A lot of times its difficult to get that perfect balance between usability and visual appeal. http://www.healthcaresdiscussion.com/action-fuel-pro/

    ReplyDelete