IN CAVIAR I TRUST

 Z posledního vlasového příspěvku už víte, že se s mými vlasy nemáme příliš v lásce. Je sice pravda, že se k nim nechovám zrovna ukázkově, ale ony mi donedávna taky nedávaly příliš důvodů k tomu, abych je láskyplně opečovávala. Protože mám ale stále obavy z toho, že by jednoho dne mohly nakrásně zdrhnout, rozhodla jsem se jim věnovat více pozornosti, než na jakou byly doteď zvyklé. A nešetřila jsem. Pořídila jsem jim prvotřídní pečovatelskou službu od Alterny, která se pyšní čistě přírodním složením a taky hvězdnou slávou díky svému původu v Beverly Hills, kde ji používají všichni od Brendy Walsh až po Jennifer Aniston. Moje vlasy si zamilovaly luxusní fialovou řadu s kaviárovou příchutí, díky které jsou krásně lesklé, pevné a zdravé. A taky nádherně voňavé. Ta vůně je na tom snad nejlepší! Musím přiznat, že jsem je ničím lepším snad v životě nekrmila. A ony nikdy více nemlaskaly blahem. Poprvé v životě mám své vlasy opravdu upřímně ráda. Jen se bojím, že až mi tenhle zázrak dojde, budou nad vším ostatním ohrnovat nos. 
Máte nějakou zkušenost se značkou Alterna? Případně které další přípravky byste mi doporučili? Já uvažuji o kaviárovém CC krému...

[Produkty jsou dostupné v kadeřnickém salonu Oskar]

15 comments:

  1. Kateřina HorákováNovember 19, 2013 at 6:35 PM

    Posledních šest let jsem své od přírody jemné vlásky trápila neustálými přechody z tmavé na blond a taky jsem se rozhodla si je začít trochu hýčkat (pravda je, že jsem za těch šest let taky neměla vlasy delší, než po ramena, kratší mi sednou víc - nicméně, nenosím úplně krátké, takže je to vlastně jedno). Zkoušela jsem všechno možné, nějakou dobu mi docela vyhovovaly produkty od Lee Stafforda.
    Nyní je má rada taková - ne dříve, než ob den mýt přírodním kopřivovým nebo březovým šamponem, nefoukat (a když už, tak studeným vzduchem) a alespoň jednou týdně dělat zábal z masky z býčích koulí, která je oficiálně známa jako http://www.hair-cosmetics.cz/gestil-wonder-regeneracni-zabalovy-krem-na-vlasy-vlasova-maska-500ml-256640.html.
    Ono se to nezdá, ale ta maska, ta je fakt zázračná, i když moc nevoní. Kromě toho, že jí stačí fakt minimální množství, vlasy jsou po ní lesklé, pevné a je na nich vyloženě vidět, že jsou vyživené... No, paráda.

    ReplyDelete
  2. Alternu chci už dlouho vyzkoušet. Budu si ji přít na Vánoce :D

    ReplyDelete
  3. Alterna forever! Pravda, velmi drahá, ale vyplatí se. CC jsem dostala vzorek a už vím, co si dám pod stromeček. Pro moje vlasy- jemné, křehké, absolutní zázrak. A blond kaviářová řada, jelikož jsem blond, taky super.

    ReplyDelete
  4. po tejto značke pokukujem už dlhšiu dobu, takže ďakujem za super článok..možno napíšem ježiškovi, že by som niečo od nich chcela pod stromček :)

    wwww.bluechicberry.piligin.com/black-pieces/

    ReplyDelete
  5. Alternu všem vřele doporučuji , a rád poradím .)

    ReplyDelete
  6. John Masters Organics, Salcura (k výběru pouze jeden šampon a kondicionér, který je naprosto úžasný), celkem fajn je i Tara Smith (feed the root). Kamarádka si dost chválí zn. L'Anza. A já se chystám časem odzkoušet Joico :-). Na vlasy, resp. vlasovou pokožku mi nesedla zn. Korres.

    ReplyDelete
  7. no už jsem dávno četla, že caviár je pro vlasy božskost

    ReplyDelete
  8. skoda,ze uz tolik neprispivas, jsi nejlepsi, jinak sleduju asi dva blogy a tady koukam furt a stale nic :) psala jsi,ze mas tvuj podzim je barevnej, takze se ti hrne nejaka herecka spoluprace? bylo by to skvely!!! jako herecku si te umim predstavim mnohem vic, nez blogerku :) dej nám určitě vědět, co natáčíš :) jinak, jaký máš teď oblíbený filmy?
    Anička .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milá Aničko, mrzí mě, že teď tolik nepřispívám, ale slibuji, že ode dneška to zase napravím :)) Zatím se žádné příležitosti moc nehrnou, věnuji se především škole a ta samotná zabere hodně času. Snad časem se něco naskytne :)) Ale o tom dám určitě vědět i tady na blogu nebo na facebooku.

      Delete
    2. juuu, dekuju za krasnou odpoved :) ty chodis primo na DAMU, ze? vy taky hrajete nekdy v disku? Videla jsi tam Masakr v Parizi od -nejspis- nekterych tvych spoluzaku? Je upne vybornej :) celkove se mi moc libilo nekolik poslednich rocniku absolventu, tak preju hlavne stesti a taky i ty nutny znamosti :)
      Já jsem vlastne ráda,ze nestihas, to je dobre znameni, ale trochu sobecky jsem proste musela rict,ze mi ty tvoje fotky a barvy chybi!!!
      Neuvazovala jsi nekdy o toceni vidi? (nemusi byt vubec s modni tematikou, ktera je na videa ta nejnezabavnejsi:D)
      Anička

      Delete
  9. Tyjo jen dva články za listopad? Ta DAMU teda blogu vůbec nesvědčí :D :).
    Nee, myslím, že když nemáš čas, tak to je asi dobře, nejspíš máš na práci spoustu úžasných věcí :)

    Eiva Poppins: Brighton Based Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vím, já vím...mě to hrozně mrzí! Chtěla bych víc času na blog, ale do teď to bylo nemyslitelné. Snad už to zase půjde lépe :))

      Delete
  10. kaviár je ale stejně nejlepší k jídlu...
    http://fashiondeviation.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. Konečně někdo, kdo píše o Alterně. Já už ji nikdy nevyměním za nic jiného (ještě spolu s macadamií natural oil maskou).

    ReplyDelete