SOUTĚŽ O LÍSTKY NA MBPFW

Napište do komentáře pod článkem, jak byste se oblékli na pražský víkend módy, a zapojte do svého imaginárního outfitu kteroukoli věc z internetové nákupní galerie Bohemic (do komentáře pošlete odkaz na danou věc). Tři z vás pak získají vstupenky (vždy po dvou kusech - pro vás a doprovod) na zmíněné přehlídky, které se uskuteční v pátek 20.září.

Vítěze vyhlásím ve čtvrtek 19. září na facebookové stránce Fashion Picanteria

HODNĚ ŠTĚSTÍ

[Sponsored by Bohemic and La Gallery Novesta]

37 comments:

  1. Na prague fashion wekend bych si z nákupní galerie Bohemic vybrala tricko s Kate Moss (http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-katos-bile/), protoze Kate proste na fashion weekden patri, je to modni ikona, synonymum k fashion, kterou jen tak nekdo neprekona. K tricku bych si vzala high waisted cernou kozenou sukni, cernou kozenou kratkou bundicku a na nohy kotníkové boty (neco takoveho http://img20.votocvohoz.cz/images/item_photos/679/848/6798489.JPG?1365836454) :) samozrejme nezapominam na vhodne psanicko, mezi dalsi doplnky by patrila cepice (jako nosi Cara Delevinge), zlate prstynky a zlate naramky a nejake korespondujici nausnice; miluju styl cerna (nejlepe kuze), bila, zlata!

    ReplyDelete
  2. čierne topánky na opätku, čierne pančušky, sukňa so zastrčeným trikom, môj oblubený křivák s kohúťou stopou ODIVI, doplky, podľa počiasia možno čiapka :) a vybrala by som si túto kabelku http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-kozena-kabelka-eartha-top-handle/

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Na prehliadku by som si obliekol elegantne clenkove nohavice pavej zelenej farby s pletenym opasok zemitej farby, doplnil by som ich Brogues topankami vo farbe burgundy. Na vrch by som pouzil tricko s Terrym Richardsonom, ktory do sveta mody patri http://www.bohemic.com/sk/produkt/panska-moda-panske-tricka-tricko-terry-cierna/
    A doplnil by som to riflovou bundou z limitovanej kolekcie Maison Martin Margiela ktorú vlastním. Moj outfit by posobil elegantne a zaroven lezerne. Vladimir Hein

    ReplyDelete
  5. Já bych si asi oblékla něco, co by ladilo s mým přítelem. Určitě bych si vybrala nejlepší kousky ze svého šatníku, sladila jeho košili s barvou mých šatů, dala mu sako, chino kalhoty, sobě sukni do pasu, tmavé punčochy, vysoké podpatky a sako :) doladit to perfektní kabelkou a šperky :)

    bararhv@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Vzala bych si na sebe http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-satky-a-saly-luxusni-kozeny-satek/ tento šátek v kombinaci s krémovými šaty délky po kolena. Na nohu klasické černé lodičky na jehlovém podpatku a dokombinovala bych jemným řetízkem a náramkem ze zlata.

    ReplyDelete
  7. Krásná soutěž, alespoň jsem objevila nový e-shop. :-)

    Co bych si tam vybrala na PFW?

    Vzala bych si legíny s potiske které jsou zde: http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-leginy-leginy-wildcat/

    K nim bych si vzala kožený černý oversized top s krátkým rukávem co mají zase v jednom jiném e-shopu a na nohy černé mokasíny z matné kůže.

    To nejnutnější by se mi pak vlezlo sem :-)
    http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-s-norkovou-kozesinou---svetle-ruzove/

    galuskova.lucie@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Miluju tyhle soutěže o lístky :-))
    Hrozně ráda bych se na přehlídky podívala a napsala o nich na blog :-))

    Na MBPFW bych si oblékla něco extravagantnějšího. Už mě nudí outfity do školy. Byla by to skvělá příležitost se nebát experimentovat. Moc by se mi líbily tyto ( http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-kalhoty-hedvabne-kalhoty-denor---cerna/ ) kalhoty doplněné opravdu zabijáckými lodičkami a tmavším topem. Vše bych doplnila výrazným náhrdelníkem, který jsem si zrovna včera koupila! :-) Myslím, že se bude hodit i nějaké sáčko nebo kabátek - také v tmavších barvách. Podle mě se tmavé barvy na podzim hodí nejvíce :)A kam s telefonem a peněženkou? Ovšem, že do psaníčka ALEXANDER Mcqueen nejlépe v černé barvě! ( http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-s-norkovou-kozesinou---svetle-ruzove/ )

    javurkova.pavlinka@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Vzala bych si bílé oversized tričko z H&M,khaki semišové kalhoty z Orsay, velké černé psaníčko, černé sáčku a béžový trenchcoat a samozřejmě tyhle úžasné botky z Bohemicu http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-boty-kozene-sandalky-na-podpatku/

    ReplyDelete
  10. Vzhledem k počasí bych si vzala: elekricky modré semišové lodičky do špičky, černé skinny nad kotníky se zipy, černou krajkovanou podrsenku, tento průhledný wildfox svetr http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-svetry-svetr-wildfox-double-u-bila/, pánsky střižené černé sako a černý podzimní klobouk

    adelinelovefashion@seznam.cz

    ReplyDelete
  11. Co bych si na PFW oblékla? Chvilku jsem se musela rozhodovat, ale určitě by vyhrál tento outfit.
    Černé crop top triko, s nějakou výraznou krátkou sukní do pasu, asi barvy žlutého zvýrazňovače, k tomu nějakou černou kabelku, a výrazný náhrdelník, černý obrovský klobouk jaký nosí ráda Dulceida, a k tomu TYHLE boty:
    http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-boty-kozene-kotnikove-sandalky-na-podpatku/
    !
    Můj email je L.Kotvalova@gmail.com :-)

    ReplyDelete
  12. Jelikož bude 20.9 určitě "pršavo", což mi nevadí, protože bych si oblékla tyto holinky http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-boty-damske-gumaky-brigitte/ k tomu nějaké lehké hedvábné - černé šaty u límečku s podobným proužkem jako je na holinkách a černé legíny nebo černé neprůsvitné punčošky. Navrch bych si vzala černé sáčko a nějaký pěkný nákrčník do bílé barvy. Do ruky bílé jednoduché psaníčko a na uši obyčejné černé pecičky. Vlasy bych si nalakovala a nechala kudrnaté :) A abych nezapomněla! Deštník! Ten bych si vzala průhledný s motivem Prague/Prahy :) I když nevyhraji, svůj kostým si večer 20.9 představím a nechám si zdát sen, že v těch pruhovaných holinkách jsem "Prague fashion weekend 2013" vážně prožila.

    Hezký večer všem :)

    Maruška (merily1@seznam.cz

    ReplyDelete
  13. Buřinku alá p.Tau, červenou rtěnku, bílou košili pánského střihu zapnutou ke krku. Tyto boty (a vůbec by mě netrápilo, že jsou z pánské kolekce)http://www.bohemic.com/cs/produkt/panska-moda-panske-boty-panske-kozene-boty-mario/, jelikož nemám ráda zajeté pravidlo ohledně podpatků. Něžnost bych outfitu dodala hedvábnými kalhotami a výrazným potiskem, nejlépe lahvově zelené barvy+černé lakované psaníčko.
    kristyna.bigasova@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Vzala bych si černé úzké džíny, tričko http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-valoir/?i=2470 k tomu černou koženou bundičku a černé lodičky. Doplnila bych to zlatým náhrdelníkem, zlatými prstýnky a rudou rtěnkou.
    bazelena@seznam.cz

    ReplyDelete
  15. Na fashion week bych si vybrala z Bohemic tyto kalhoty http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-kalhoty-hedvabne-kalhoty-denor---kremova/ ke kteremu bych si vzala bílé či krémove crop tričko s turtle krkem a k tomu přes ramena delší kabát zlatavé barvy a nebo přes rameno bych si hodila i chlupatý kabát světlejší barvy či šedou.
    K tomu knee strap podpatky a vhodné doplňky s průstvitným psaníčkem.

    Thuy
    thuy.pham@seznam.cz

    ReplyDelete
  16. ja bych si na PFW vzala tento mikonosvetr ( http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-svetry-svetr-burning-heart-cerna/ ), jelikoz mi srdce na nem pripomina par z mych oblibenych veci: mexické umění, Fridu Kahlo, lásku a ještě k tomu je černá!<3 K tomu bych zvolila černé džíny, moje oblíbená černá perka a tmavou džisku od táty)

    claireetagnes@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Já bych si na bohemic vybrala tuto bundičku http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-bundy-bunda-do-pasu--aaron/ (rozepnutou) a k ní? koženkovou sukní áčkového střihu do pasu, transparentní bílou košili, černé silonky http://www.tally-weijl.net/p/shoes/schwarze-stiefelette-mit-aussparungen/acbtopy-blk001?categoryId=40554 jestli víš podobné mají v zaře,ale nemůžu je najít tak ty. Ponožky s volánkem nahoře, čelenku s růžových květu do vlasů, koženkový batůžek a nějaké drobné doplňky.

    kati-es@email.cz

    ReplyDelete
  18. Já bych vzal černý chinos, vyhrnul rukávy u černýho saka a k pod něj si vzal tohle tričko s Kate Moss - http://www.bohemic.com/cs/produkt/panska-moda-panska-tricka-tricko-kamy-bile/ :) Bílej kapesníček, zajímavý ponožky a pěknou slečnu s sebou :)

    ReplyDelete
  19. Já bych si vzala tyhle kalhoty http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-kalhoty-kalhoty-amy/ a k nim černou lehce průsvitnou košili a na to křivák. Boty bych volila asi na podpatku, aby ty kalhoty vynikly. A asi bych přidala něco výrazného na krk. :)

    ReplyDelete
  20. Jsem maminka dvou dětí, takže jsem většinou odkázána na tenisky a kalhoty. Tahle příležitost je ale ideální na odvaz a vytrhnutí z každodenního stereotypu ... Vzala bych na sebe toto tílko http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tilka-tilko-berty-deb---cerna/ v kombinaci s černou sukní nebo kalhoty. Nasadila kožený krátký křivák , lodičky, rudou rtěnku... Poslala doma ve dveřích vzdušnou pusu a bye bye :)

    l.camfrlova@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Na Prague Fashion Weekend bych si z internetového obchodu bohemic.com vybrala psaníčko české značky Mumray v růžovo-zelené barvě (http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-dvoubarevne-psanicko-pink-green/). Jelikož je samo o sobě dosti výrazné, zbytek outfitu bych sladila do černé barvy. Zvolila bych černé skinny, černou transparentní košili, pod kterou bych samozřejmě zvolila vhodnou jednoduchou podprsenku taktéž černé barvy, nazula bych jednoduché a nadčasové černé mokasíny s drobným zlatým detailem tak, aby mi ladily s popruhem od psaníčka, kde je zlatá aplikace. Nesměly by chybět zlaté digitální hodinky (např. Casio) a jako třešničku na dortu (vlastně už druhou, první bylo psaníčko:D) bych nasadila na hlavu beanie v zelené neonové barvě tak, aby šla ruku v ruce s psaníčkem. Na rty bych nanesla lesk a šla!))

    TEREZA LEITGEBOVÁ (tei.tei@seznam.cz)

    ReplyDelete
  22. Vzala bych si stříbrné lodičky,legíny se západem slunce (laděný do oranžova), delší poloprůhlednou košili, http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-marlene---stribrne/, vlasy bych zapletla do copu kolem dokola, kdyby byla zima tak černý krátký kabátek.

    ReplyDelete
  23. Jendoznačně zvítězilo tričko bez rukávů http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-bez-rukavu-woody-allen-slogan---seda/
    Zkombinovala bych jej s dlouhou sukní v tmavě bordó barvě, kterou bych roztřihla a na obou z cípů udělala uzel, tak, aby mi byly vidět nohy.
    Vlasy, ach, kdybych je tak měla delší, bych nechala v drdůlku á la V. Woolfová a ozdobila jej velkou žlutooranžovou květinou.
    Nejraději bych šla bosa, ale asi by bylo slušné si vzít boty, takže bych zvolila buď lesklé lodičky nebo oxfordky (obé v černé barvě), podle toho, jakou bych měla náladu a jak bych měla "padací" den.
    Na psaníčko bych se vyprdla a peníze schovala do podprsenky. Fotila bych soustředěným pohledem a ukládala přímo do hlavy.
    Ah, pardon, jako povolený doplněk beru skleničku šampaňského, i když je to trochu klišé. Ale to možná celý fashion weekend je, tak proč ne :-).

    Evaina

    ReplyDelete
  24. Hmm, sním a...vyšlápla bych si v dámských gumákách MONA: http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-boty-damske-gumaky-mona/
    ty bych doplnila klasikou - černými legínami. Svá prsa bych zahalila do sytě modré lehké šifńové košile ve stejném témbru bot. Navrch pak ostře střižené tmavé sako a jelikož už je zima, doplnila bych ho bílou šálou. Make-up uvolněný a fresh - jedinou pusu a nehty bych rudě zvýraznila. Vlasy bych lehce vyčesala do nedbalého culíku..Do ruky bych popadla psaníčko a vyrazila.

    ReplyDelete
  25. V mojí oblíbené barvě jako vždy, tedy černé neprůhledné silonky, černý kabát pánského střihu, boty na vysokém podpatku, černé šaty rovného střihu, ale vzdušného materiálu a k tomu....no výběr byl těžký, takže nakonec jedna z těchto tří věcí:
    1. http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-kabelky-do-ruky-kozena-kabelka-danes-crocodile-stitched---hneda/
    2.http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-s-norkovou-kozesinou---svetle-ruzove/
    3. http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-sperky-nahrdelniky-nahrdelnik-cold-cast-crystal-cave-zlata/

    Lucka
    lucycaesar.x@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Na přehlídku bych si oblékla tento úžasný svetr se srdcem, který každého na první pohled zaujme. Přidala bych jen klasické tmavé Levisky, černé lodičky a psaníčko. :)

    http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damske-svetry-svetr-sequin-heart-ruzova/

    ReplyDelete
  27. Na Prague fashion weekend bych si vzala dlouhou černou sukni, do ní bych zastrčila bílou průhlednou košili bez rukávů s límečkem. Sukni bych v pase přepásala černým širokým páskem. K tomu bych si vzala tuto kabelku : http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-kabelky-pres-rameno-semisova-kabelka-pres-rameno---zelena/ a uzavřené boty na vysokém podpadku ve stejné barvě. Celý outfit bych doplnila vysacími zlatými náušnicemi, zlatým širším náramkem a velkým černým kloboukem. V případě špatného počasí bych si ještě vzala kratší hnědou kouženou bundu.
    Lucka
    lucie.zema@seznam.cz

    ReplyDelete
  28. Na PFW bych si vzala upnuté vzorované zelenočerné high-waisted džíny a k tomu bych přidala bílou oversized košili s dlouhým rukávem a límečkem, černé lodičky s vyšším podpatkem, dlouhé náušnice a hnědé psaníčko. Vše bych doplnila výrazným červeným lakem a rtěnkou tímto náramkem ze zlata (http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-sperky-naramky-naramek-cold-cast-sting-ray---zlata/).

    Adéla (dvorakova-ada@email.cz)

    ReplyDelete
  29. Midi skirt k tomu světlý top a sandálky na podpatku. Preferuju jednodušší styl :)

    K tomu bych si vzala stříbrný doplňky a nehty a celkově bych to doladila tímto stříbrným psaníčkem! http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-marlene---stribrne/

    thuhanguyen.misa@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Vzala byhc si třeba tohle triko http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-big-c-cheetah-vinove/ a k němu černou skater skirt, podpatky a klidně tohle psaníčko http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-kozene-psanicko-claudette-multi-tassel/ :)))

    leonka112@seznam.cz

    ReplyDelete
  31. Mám ráda jednodušší módu, takže: černá pouzdrová sukně ke kolenům, která dělá super křivky; k tomu zastrčit bílé tričko bez rukávů (mám doma jedno dokonalé z Manga), které má na sobě potisk, takže bych tím trošku odlehčila tu eleganci; obout svoje černé semišové lodičky na závratných jehlách, k tomu tohle psaníčko: http://www.bohemic.com/cs/produkt/doplnky-kabelky-psanicka-psanicko-marlene---cervene/ ; rudou rtěnku a výrazné linky, vlasy vyčesat; a nahoru koženou bundu se zlatými detaily.

    ReplyDelete
  32. Vzala bych si jednoznačně tohle triko http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-borndie/ , inspirované písní Lany Del Rey, kterou zbožňuju a poslouchám denodenně. K tomu černou skater skirt do pasu, k tomu černé silonky (protože už je přece jenom zima), na triko vínový svetr a přes něj přehodit džínovou bundičku a na nohy moje nejmilejší vínové vansky authenticy. :)

    ReplyDelete
  33. Na MBPFW bych si jednoznačně vzala mou nejlepší kamarádku - černou tylovou sukni od Akari a k tomu triko mého oblíbence Woodyho (http://www.bohemic.com/cs/produkt/damska-moda-damska-tricka-tricko-woody-allen-slogan---bile/) . Zlaté psaníčko a zlaté doplňky nesmí chybět. Černé balerínky a přes sebe džínovou bundu. Je to prosté a přitom trochu extravagantní díky sukni. A to já ráda:))

    kohoutovaxxx@gmail.com

    ReplyDelete