RECYCLING AND DIY-ING

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. A tak jsem na čtvrteční "dýajvájové" akci v H&M showroomu příliš kreativity nepředvedla. Zbylo tam na mě totiž jen pár opelichaných peříček, několik cvočků a hromada muchomůrek. Inspirace na mě ale padala ze všech stran, protože ti, kteří přišli včas, "dýajvájovali" o sto šest. A tak jsem se alespoň mohla pokochat výtvory ostatních.
Musím říct, že tahle showroomácká akce se vážně povedla. Kromě toho, že jsme si mohli něco vyrobit nebo nechat přešít nesedící kousky oblečení od profi švadlenky, tak jsme taky mohli zrecyklovat staré oblečení, které už nenosíme. A to se mi hodilo asi nejvíc, protože jsem při nedávném stěhování vyřadila několik hader (a toto slovo používám záměrně, jelikož by se dané věci daly už skutečně použít pouze jako hadr), kterých jsem se potřebovala nějak šikovně zbavit. H&M můj problém vyřešilo...od pondělí jsou totiž v každé prodejně umístěny krabice, do kterých můžete hodit staré oblečení, které bude následně zrecyklováno. Nejenže uděláte něco správného, ale ještě za každou tašku věcí dostanete poukaz na další nákup. Tomuhle říkám revoluce!
Jdu vyřadit další kusy.
Co vy? Chystáte se taky zbavit nějakého oblečení? A recyklujete nebo raději "dýajvájujete"?

14 comments:

  1. Pekné, zas som smutná z toho že tu žiadny showroom nemáme! Určite to bola skvelá akcia a mrzí ma že si tam toho už veľa nemala, ale kabelka ktorá je na fotke je perfektná, a príde mi ako z knihy Denníky Carrie B. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Při pohledu na kabelku mě napadlo přesně to samé. :)

      Delete
  2. no měla bych si protřídit skříň ale jsem na to moc líná!:D

    ReplyDelete
  3. To s tím oblečením v H&M je super nápad! :))

    ReplyDelete
  4. Já hrozně ráda dělám DIY, muselo to tam být skvělé :)

    ReplyDelete
  5. To je krásné. :) Jak ses do takového showroomu dostala? :)

    ReplyDelete
  6. Díky moc za typ, snad to najdu i v Ostravě :)

    ReplyDelete
  7. Muselo to být skvělé, škoda že u nás nic takového není. :)

    ReplyDelete
  8. To se H&M povedlo, pěkný nápad, asi půjdu taky projít skříně:)
    Kdo by si chtěl zasoutěžit →
    http://modniinspirace.cz/blog/soutez-o-luxusni-hodinky-esprit

    ReplyDelete
  9. Krásný fotky, taky je mi líto, že není vidět žádný Tvůj DIY, já raději DIYuju než recykluju, ale oboje jsou hodně povedený akce od Háemka, ještě tak mít poblíž ten šourúm :-DD

    ReplyDelete
  10. nápad s recyklovaním je podľa mňa fajn, možno to časom zavedú aj u nás :D
    fotky sú veľmi pekné :)

    ReplyDelete
  11. krásne fotky:) ja väčšinou oblečenie buď dávam mladším členom rodiny alebo ich predávam :)
    Ivka

    ReplyDelete
  12. Pro mě je to DIY super možnost toho, jak si vytvořit fakt originální věci na míru. A teď nemyslím jen oblečení, ale třeba i bytové doplňky. Teď jsme si navíc domů pořídili 3D tiskárnu, takže to je úplně nová dimenze. :) No, jen to chce ještě koupit pigmentové inkousty, ať to můžeme barvit a budeme naprosto spokojení. :)

    ReplyDelete