MARIONNAUD + CAMAÏEU + FP

 Před nedávnem jsem navštívila obchod francouzské módní značky Camaïeu. Nevydala jsem se tam za nákupy, jak by se zprvu mohlo zdát, ale pracovně. I když je pravda, že nakonec jsem přece jen neodolala a něco si koupila (pravá i levá ruka byly ztrestány, duše potěšena a peněženka vyprázdněna...fuj). Náplň mé návštěvy spočívala ve výběru několika kousků, do kterých obleču 12 vybraných finalistek soutěže Zazáři jako hvězda, kterou pořádá parfumerie Marionnaud právě s módním řetězcem Camaïeu. Vybrat vhodné oblečení nebyl problém, protože sortiment z aktuální letní kolekce mě doslova okouzlil. Je plný svěžích barev, krásných vzorů a příjemných materiálů, takže už se nemůžu dočkat, až budu modelky do těch "sladkostí" oblékat. 
Pokud se chcete soutěže zúčastnit, a stát se tak tváří na titulní stránce magazínu Marionnaud (s čímž se pojí i šek na oblečení Camaïeu v hodnotě 6000, ale protože nejsme materialisté, zaměříme se spíš na tu slávu), učiňte tak na facebookových stránkách Marionnaud. A pokud se dostanete do finále, pak vězte, že se potkáme, a že to budu právě já, kdo vás svlékne a oblékne. Těším se!

31 comments:

  1. všetko vyzerá úžasne,tie farby,verím že sa vyberalo ľahko :)

    ReplyDelete
  2. Než jsem si prohlédla ty obrázky.. hlavně srdíčkový svetr a botky a trička, a vlastně všechno... tak jsem nevěděla, kolik věcí že vlastně potřebuju (čti "CHCI!") nakoupit... :-D

    ReplyDelete
  3. super farby!

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nevím, kdy se z tvého blogu stala výkladní skříň, ten přechod jsem nějak nepostřehla. pamatuji si, že Beáta byla kdysi nezávislá, vtipná a originální bloggerka. dnes stejná nuda jako všude jinde, torzo blogu uzívané píár články, sem tam nějaký darovaný outfit, veškerá osobitost v čudu. průvodní hlášky to bohužel také nezachrání, jedeš si pořád dokola ten absurdní humor a už je to dost otřepané. škoda, bavilo mě to tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Věci mají svůj přirozený vývoj. To je stejná pravda, jako že člověk nemůžu být nikdy absolutně nezávislý. Mnohokrát jsem podobné komentáře četla na jiných blozích, a vždycky jsem se snažila přijít na to, co člověka vede k tomu, aby se takhle vyjádřil. Opravdu je to taková nespokojenost? Nebo je to potřeba dotyčné bloggerce "otevřít oči" a spasitelsky se přitom uspokojovat, že jsem jen chtěl udělat dobrou věc? Nebo tolikrát omílaná závist?
      Jsem si vědoma toho, že se to tady mění. Je pravda, že s některými věcmi nejsem spokojena, ale je třeba si uvědomit, že ne vždy je pro mě blog prioritou číslo jedna. Mám stejně jako vy všichni ostatní osobní život. Chodím do práce, mám přátele, se kterými trávím čas, přítele, rodinu, zájmy (ano, opravdu vedu život i mimo blog). Blog je vlastně jen taková ventilace. Prezentuji na něm pouze určité procento své osobnosti, svého života a svého soukromí. Máte pocit, že mě znáte, a já vám ten pocit dávám. Ale je to jen kousek ze mě. Zbytek si schovávám pro opravdový život, ne pro ten internetový. To, že se to zde mění, může být známkou toho, že se měním já. Můj život. A ten je momentálně všelijaký. Mrzí mě, že tě to přestává bavit, protože to přece jen píšu pro vás, ale prostě to tak je. Možná bohužel, možná bohudík. Tohle jsem já.
      A ještě k tématu nezávislosti. Všichni víte, že jsme sponzorováni mnoha značkami. Nikdy jsme se tím netajili. Naopak...dokonce jsme vám to s radostí prezentovali a doufali jsme, že se jako naši fanoušci budete radovat s námi. Budete nám přát, že se nám daří, že se blog stává úspěšným, ale bohužel se přesvědčuji o tom, že úspěch nám někteří z vás nepřejí a přát nebudou. To je hold život. Nicméně nemyslím si, že zrovna na mém blogu je prezentace některých značek tak zřetelná jako na těch ostatních. Z nabídky od Camaieu jsem měla radost. Nedostala jsem za to zaplaceno, dělám to pro to, že mě to baví. A když mě to baví, chci se o to s vámi podělit. Je mi líto, že to některé z vás nezajímá.

      Hezký den, pokud zde ještě zavítáš a přečteš si to.

      Delete
  5. beáto, já se účastnit samozřejmě nemusím, neb už jsme slavná až za roh, nicméně bych ocenila tu poslední část, a totiž být tebou vyslečena a oblečena:D

    ReplyDelete
  6. Bambiii :D :D

    Co si z tohohle postu odnáším, že bych do mnou neoblíbeného Camaieu asi měla zase jednou zavítat. Brejla a kytičkovaná kabelka (zdá se mi, že jsem měla podobné triko, když jsem byla malá ♥)

    ReplyDelete
  7. My se tam mozna uvidime ma draha! sice soutezit nebudu, ale vzhledem k mym dlouhym konexem se dostanu za cernou oponu a budu pozirat chlebicky!

    ReplyDelete
  8. Wow vážně některé kousky sou super:)

    ReplyDelete
  9. wow! Nejvíc se mi líbí ten srdíčkovej svetřík.

    ReplyDelete
  10. ten svetrík je fakt z toho obchodu? je moc pekný!

    ReplyDelete
  11. Krásné barvičky, věcičky- to se někdo má :)

    ReplyDelete
  12. Boože ja chcem tie hnedé okuliare aaah :D

    ReplyDelete
  13. mám veľmi rada tento obchod . :)
    a asi tam zavítam po nejaké okuliare :DD

    ReplyDelete
  14. ten svetr! musim setrit, musim setrit, musim setrit. proklinam te za to, zes mi ho ukazala:)

    ReplyDelete
  15. Mám veľmi rada tento obchodík :))

    ReplyDelete
  16. tenhle obchod mám moc ráda! ten svetřík a spoustu mentolové, taška! ach ne! nemohu! musím šetřit! :o já stejně asi neodolám!

    ReplyDelete
  17. Mě přijde, že se tam dá najít opravdu hezké oblečení, ale musí se hledat...dost věcí mi tam připadá jako hadr na podlahu občas :)

    http://rosemaryflowerzcernobilych.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  18. ty prstýnky jsou úžasná!)
    http://trappedintheimagination.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  19. Všechno tam mají hrozně příjemné. :)

    ReplyDelete
  20. kdo by nechtěl být svlečený a oblečený od Beáty :D jinak, já vidět toliko barev najednou, seklo by to semnou.

    ReplyDelete
  21. krásný.. ty barvy jsou naprosto úžasný :D
    V Camaieu jsem byla asi jenom 2x ale zatím jsem si tam koupila prstýnky -- Bohužel v našem (mini) městě tento obchod není ale jenom ve vedlejším městě.. a tam tak často nejezdím :(

    ReplyDelete
  22. Oblíbená kniha?

    ReplyDelete
  23. wow fabulous finds!!! truly beyond terrific!! Hugs from California! xx,
    The Golden Girls

    ReplyDelete
  24. Nejvíc nádhera! :) Kéž bysme se potkali, svoji fotku mám sice na Marionnaud facebooku nahranou už nějakou dobu, ale sem příliš hrdá na to abych ji posílala všem svým přátelům a žadonila o Like..:D
    A to je nejspíš účel týhle soutěže, je to škoda protože tam je hromada překrásnejch holek a pak pár co jsou vyfocený rádoby profesionálnim fotografem na kapotě auta ve spodnim prádle a jejich kamarádi jim to oklikali a nejspíš to vyhrajou..:D Ale nechci si tady ventilovat zlost jako někdo pár komentářů nade mnou.. Tvůj blog se mění, ale bavilo by to všechny kdyby zůstával pořád stejnej? Jasně že ne!

    ReplyDelete
  25. Ty c´hodíš na vysokou do Zlína? Baťovu?? :) Já jsem teďka tam psala příjimačky na sociální pedagogiku ....Dostla jsem se... Ty tam studuješ co za obor? Je ta škola těžká nebo lehá ??.) děkujuu Rozka

    ReplyDelete
  26. Ty fotky jsou dokonalé :)Miluji tvůj blog, máš novou čtenářku

    http://chilli-chocolate.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Camaieu mám ráda, asi je to tím, že tam pracuju :)) A jaké bylo dneska mé překvapení, když jsem v práci četla meil, že to budeš právě ty, kdo bude vítězku svlíkat a oblíkat :)) Gratuluji ke spolupráci a věřím, že vybereš správně ;) a já se budu těšit, až objevím ten srdíčkovej svetr :))

    Babs

    ReplyDelete