KDYŽ FOTÍ NĚKDO,...

...KDO TO UMÍ :)
Inu, teď to vidím na vlastní oči, že s tím naším malým kompaktem udělám ani ne z poloviny tak dobré fotky (a to jsem si teď ještě hodně fandila, abych nevypadala jako totální antitalent). Hold krásné nářadíčko a šikovné ruce...to se hned pozná :)

Ph. Michal Petr

PŘIPOMÍNÁM, ŽE GIVEAWAY STÁLE POKRAČUJE!!!



sako (NEW LOOK-sh)
tričko (H&M)
pásek (???)
sukně (NEW YORKER)
nadkolenky (CALZEDONIA)

10 comments:

  1. Poslední je úžasná. A sukně se mi hrozně líbí. Jinak, s kvalitou fotek je to sice pravda. Ale tvoje fotky mají svoje vlastní kouzlo, které v nich vytváříš ty, a vypadají často mnohem líp, než fotky z kterékoliv zrcadlovky, byť nejsou tak kvalitní. Takže jen doufám, že s lepším foťákem by to kouzlo neztratily. Já jsem pro ten tvůj malinkej, s kterým podle mě kouzlíš dobře!

    ReplyDelete
  2. fotky jsou povedené. a tu sukni co máš na sobě jsem si asi včera zkoušela, ale vypadala jsem v ní dost divně, ale tobě sluší :)

    ReplyDelete
  3. Ahoj, ze všeho nejdřív, moc mě potěšil Tvůj pro mě první komentář na mém novém blogu. Moc mě potěšilo pozitivní přitakání od někoho, kdo má sám moc zajímavý a vkusný blog :)
    Fotky jsou pěkné, ano, je to tak, s kompaktem nikdy nedovedeme to, co s dobrou zrcadlovkou. Sice je to důležitý faktor, ale naštěstí tu zůstává ta záchrana, že bez dobrého oka a talentu k focení je i ten nejhorší fotograf s nejlepším foťákem ztracený. Je to jedno pro a proti, ale dobré na tom všem je, že dobrý fotoaparát si pořídit můžeš, ale talent jen tak ne...

    ReplyDelete
  4. Kam se na tebe hrabe miss leopardová .) jsem ráda že jsem objevila tvůj blog. odteď už budu chodit jen sem
    Radka

    ReplyDelete
  5. Já bych si dovolil souhlasit s Lindou, že tvoje fotky jsou parádní a mají osobité kouzlo. Například legendární série z Berlína, která má obrovský kus duše, ale i všechny další fotky na tomhle blogu.

    ReplyDelete
  6. Linda: och, děkuji, až mi slza ukápla, jak to bylo dojemné :))

    Elee: děkuji :)

    Minimalist lady: děkuji...já si ji ani nezkoušela. až doma. stála 29,- a bylo tam asi 50 tlačících se zájemkyň :D

    Radka: díky

    Michal: tak to mě potěšilo :) děkuji

    ReplyDelete
  7. Dojemné to zrovna být nemělo, ale když to tak cítíš :D :D

    ReplyDelete
  8. no bylo to hrozně miloučké :)
    :-*

    ReplyDelete
  9. Já že jsem neuvěřitelná jo? Já jsem zase zálibně okukovala tebe včera :)) Krásná jsi a máš to tady zajímací, sleduju! .)

    ReplyDelete