TOGETHER FOREVER

Vím, jako fashion bloggerka bych měla přinášet neustále novou inspiraci, nové podněty, ukazovat vám zajímavé, neotřelé kombinace a rozhodně se NEOPAKOVAT. Ale pokud to znamená, že se vzdám tohohle nadpozemsky krásného vlněného kabátu, tak budu raději snášet pohrdání, lynč, nenávist, negativní komentáře, plivance a možná i kamenování (hlavu nevyjímaje). Rozhodně jej ale nehodlám odložit dřív, než bude takové horko, že pod ním budu dočista nahá. Hahá!
Máte taky nějaký podobný kousek, bez kterého si neumíte představit ani jediný den?
As a fashion blogger, I should always bring you new inspiration, new fashion ideas, show you interesting and unusual combinations, and certainly never REPEAT the same outfits. But if it means to give up this beautiful wool coat then I'd rather endure the scorn, lynching, hate, negative comments, shame and possibly stoning (including the head, of course). It's a "must have" piece of this and any other season. Doesn't metter if it's hot because it means that I can be naked underneath. Hot!
Do you also have any similar piece?



kabát / coat | MANGO Premium
košile / shirt | GANT
svetr / sweater | ZARA Premium
kalhoty / pants | H&M
kabelka / bag | ETHER
boty / leather boots | VAGABOND

5 comments:

  1. Je krásný, takže naopak, chci vidět víc! :)

    ReplyDelete
  2. ty jsi tak skvěle dramatická!
    a já mám takovýhle kousky skoro všechny - skutečnej minimalismus v praxi prostě mám jen jeden zimní kabát, jen jedny vysoký boty, jen jednu velkou kabelku :D

    ReplyDelete
  3. Já se nedivím, že ho tak zbožňuješ! Poklad <3

    P.S. Doufám, že název se odráží od songu Ricka Astleyho)))

    ReplyDelete