ETHER DREAM CAME TRUE

Říká se "sejde z očí, sejde z mysli". To ale neplatilo o téhle kabelce Ether. Zahořela jsem k ní oddanou a nekonečnou láskou před třemi lety v Dream House a od té doby jsem na ni nepřestala myslet. Pronásledovala mě ve snech (někdy i dost divokých), vkrádala se mi do myšlenek a kdyby uměla psát, určitě by mi posílala svoje nemravné fotky se vzkazy "chceš mě" nebo "vem si mě" nebo "jsem jenom tvoje". Pochopitelně jsem ji postrádala ve většině svých outfitů. A to tak dlouho, že jsem se nakonec rozhodla změnit status naší lásky z platonické na naplněnou. Nechápu, jak jsem to mohla vydržet tak dlouho. A jak to beze mě mohla vydržet ona? To už vůbec nechápu.
People say "out of sight, out of mind." But it's not the case of this amazing Ether bag. I deeply fell in love with it three years ago in Dream House and since then I've always thought of it. It haunted me in my dreams (very hot dreams I mean), crept into my thoughts and if it could write, it would have sent me messages with obscene photos and words like "you want me", "marry me" or "I'm just yours". Obviously I missed it in my outfits a lot. So I finally decided to change our love status from platonic to realistic. I don't know how could I stand it for so long. How could we both? Impossible.


kabelka / shoulder bag | (ETHER)

8 comments:

  1. Tak tvé sny docela chápu. Já bych si vybrala v kolekci Alia :).

    K.

    www.inkpotstories.com

    ReplyDelete
  2. je krásná! ať vám láska vydrží navždy :)
    a musím si jít koupit nějaký kaktus!

    ReplyDelete
  3. Jednodílné nebo dvoudílné plavky jsou nezbytným doplňkem na dovolenou, do termálních lázní a bazénů. Široký sortiment plavek pro letní sezónu od MOHITO vám umožní vybrat si dokonalou variantu, která pro vás bude krásná i pohodlná. V našem obchodě najdete pestrobarevné plavky s proužky, květinami, monogramy, logy, ale i zcela hladké verze v tlumených a šťavnatých barvách.

    ReplyDelete
  4. Super fotky. Já si kupuji kabelky na internetových stránkách https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/. Pokaždé si na nich vyberu kabelku, jakou zrovna sháním. Nedávno jsem potřebovala červenou, jelikož mi chyběla k mým outfitům. Teď už mám kabelky asi všech barev a tvarů, které jsem si přála. Zkuste se podívat a určitě tam nějakou pro maminku vyberete.

    ReplyDelete