CLICHÉ

Začínám si myslet, že v Praze už neexistuje žádné místo, o které by nezavadil objektiv nějaké blogerky. Všechno už je tak nějak ohrané a ofocené. Nejprofláklejší ze všech blogersky fotogenických míst je legendární ulička V Kotcích v samotném centru Prahy. Ta by díky intenzitě fotografických návštěv mohla psát blogerskou historii. Dokonce ani já jsem neodolala jejímu kouzlu a nejednou tam zvěčnila svou osobu (tady a tady). Chcete-li narazit na nějakou blogerku kterak fotí svůj nový outfit, běžte na číhanou na palackého náměstí, tam jsou návštěvy blogerek tak pravidelné, že by mohly fungovat na směnný provoz. Kolem nábřeží se to vůbec hemží samými objektivy. Praha je holt malá a my se neubráníme tomu, abychom se jednou za čas neopakovaly. V prostorách Orca jsem taky nefotila poprvé. To místo je ale tak skvělé, že jsem ho musela zneužít ještě jednou. Snad mi to odpustíte. Snad nám všem odpustíte, že se občas musíme vykrádat.
P.S. Pokud víte o nějakém zajímavém místě, o kterém neví ostatní blogerky, šeptněte mi to do zprávy na mail nebo na facebook. A já vám tam za to něco nafotím. A nikomu to neřeknu!



KOŠILE / SHEER SHIRT (s.OLIVER) | KALHOTY / PANTS (H&M Studio AW14) | TENISKY / SNEAKERS (ADIDAS) | KABELKA / SHOULDER BAG (MATT&NAT via Urbanlux)

19 comments:

  1. http://www.mca-atelier.com/projekty_prezentace/01-V%20Kotcich.pdf :)

    ReplyDelete
  2. - haha. ty se klidne muzes vyfotit pod konem a okoukany to nebude ♥

    ReplyDelete
  3. Bojím se, že takové místo už neexistuje :( Fotky jsou krásné (jako vždy)

    Klára
    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. väčšinou sa fotím v okolí mojho domova a to je teraz v Libni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, ty jsi jedna z mála, která umí vždycky překvapit něčím novým! :))) To mám na tobě ráda

      Delete
  5. Bude to znít asi hnusně, ale občas se neudržíme od smíchu, když vidíme bloggerky na těch protřelých místech pózovat =D.
    Tímto se jim omlouvám.. =P

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. V pohodě, já se zase směju, když vidím, že mě někdo při tom pozoruje :D to si nevybereš

      Delete
  6. Krásný fotky! Tady jsme kdysi fotili šaty pro Veršatyl, nádherná lokace! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  7. pridavam sa k tomu ze tvoje fotky spravia neobycajne miesto aj z pivnice,takze sa nemusis bat ze by si nebola originalna,je to vzdy neporovnatelne..

    ReplyDelete
  8. krásný! opět nechápu dokonalý výraz v letu :D
    a já skoro vždy fotím poblíž bytu - baví mě nacházet skrytý místa v okolí :)

    ReplyDelete
  9. With an intention to obtainL'Reve 24k an emergency food supply, it is highly recommended that people make their own purchases through the online world.This is the most great post that I have ever come across after extensive searches. Im really thankful to yourself for giving me this unique information.http://www.healthcaresdiscussion.com/lreve-24k/

    ReplyDelete
  10. regional Deny plucinski dutt kalarides haidar fujita brigandage Alpha ZXT knoch lachaille boathouse Caro unsavoury kazuko Ariana angelitoPretty section of content.http://www.strongmenmuscle.com/alpha-zxt/

    ReplyDelete
  11. Great writter, Thanks for delivering the outstanding blog. I found it informative. Best regards !!
    Could ve swaned that was what really passed off , Alpha ZXT precisely did nt have the will to research it, thanks for working the mystery .I really enjoy this theme you have got going on in your internet site. What is the name of the design by the way? I was thinking of using this style for the site I am going to make for my school project.http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/


    ReplyDelete