WANTED | H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

ZAZNAMENÁNO | 16. března poprvé spatřena nová kolekce H&M Conscious Exclusive. Okamžité, bláznivé propadnutí na hranici s nekontrolovatelnou obsesí. Kontaktuji Oliviu Wilde na mail oliviathewildest@hothothotmail.com s prosbou, zda by mi neposlala alespoň jeden model k očichání. Bez odpovědi. Rvu si vlasy a vytvářím pár marných pokusů o věrohodné koláže, při kterých si představuji, jak by mi kolekce slušela. Střídavě pláču radostí a propadám hysterii ze strachu, že se moje velikost vyprodá dřív, než se tam dostanu. Nejsem blázen. Tučným písmem si vyznačuji v diáři datum 16. dubna. Přidávám asi tucet vykřičníků a několik upomínek na tři dny předem. Už druhý den pořádně nespím. 
Co bude dál? Dostanu alespoň jeden svůj vysněný kousek? Ale který to bude? Jedny z těch dokonalých šatů? Nebo snad ta nepřekonatelná bílá kožená bundička? Bílý trenchcoat nebo tmavě modré volánové šaty? Pomóóóóc!

UPOZORNĚNÍ: prohlížení kolekce je návykové. Jste-li seznámeni s tímto faktem a přesto jej přijímáte, pak prosím vstupte do světa módního chtíče ZDE.

NOTED | March 16 first spotted a new H&M Conscious Exclusive Collection. Immediate and crazy forfeiture of love on the border with uncontrollable obsession. Contacting Olivia Wilde on oliviathewildest@hothothotmail.com asking for sending me at least one model to sniff. No answer. I tear my hair and create a few futile attempts at authentic collages and imagine myself wearing the collection. I turn from joyfull crying to hysteria and fear that my size will be sold out before I get to the store. I'm not crazy. April 16 is marked in my diary by a bold font. Dozen exclamation points are added. So are several reminders but three days in advance. It's second day of no sleeping.
What will happen now? Will I get at least on of my dream piece? But which one? One of those perfect dress? Or perhaps the unsurpassed white leather jacket? White trenchcoat or dark blue frilled dress? Heeeelp!


[source: www.hm.com]

15 comments:

  1. This collection is stunning!
    Xx
    Rhea
    www.fuss.co.in

    ReplyDelete
  2. Really beautiful print on that dress..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  3. :DD ..
    Krása a ten popis je boží!

    ReplyDelete
  4. Nektere kousky vypadaji opravdu skvele :-)

    ReplyDelete
  5. skvele kolaze! dokonale!

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. no, dopytle.. ten trench nutně potřebuju!

    ReplyDelete
  7. I fouund you with Google and your article is really good.Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive arrive across in some time! Alpha ZXT Its just incredible how considerably you can take away from a thing simply because of how visually beautiful its. Youve put together a good weblog space great graphics, videos, layout. This is unquestionably a must-see blog! http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/

    ReplyDelete