THAT SPRING SHITUATION

Myslím, že je nenávidím, všechny ty jarní "shit"uace. Střídání deště, sněhu, sluníčka, větru, v němž účes rozhodně nedrží ani po třech nánosech laku, a taky tlaku, který mi způsobuje úžasně příjemné stavy podobné těm, které si navodíte po zhruba třech hodinách intenzivní jízdy na centrifúze. Když k tomu připočtu ještě nejkratší noc v roce, spojenou s posunem času, který je naprosto nepochopitelně stále uctíván všemi zeměmi světa (asi aby už tak jarem zblblí jedinci byli ještě otupělejší), přicházím k jasnému výledku. Jaro mě sere! Tedy aspoň jeho začátek. Než si srovnám čas na všech hodinkách, než se otevřou všechny zahrádky, než odhodím kabát, aniž bych se potom musela týden válet v posteli s chřipkou, než rozkvetou stromy na Újezdě...to pak bude opravdové jaro. To, které zbožňuji. Ale tohle předjaří mi může, víte co...
I think that I hate all the spring "shit"uation. I hate the constant changing weather like raining, snowing and sun shining. That stupid wind which always destroy my hairstyle (even applying more than three layers of hairspray can't help). Changing of low and high pressure that causes me to feel absofuckinglutely comfortable. Just like after spending of three hours on carousel. Furthermore I add the shortest night of the year and a time shift to these incredible spring experience and what result I get? Spring pisses me off! At least its begning.



KABÁT / WOOL COAT (LINDEX) | LEGÍNY / DISCO PANTS (AMERICAN APPAREL) | KABELKA / PURSE (MATT & NAT via Urbanlux) | ŠÁLA / SCARF (H&M) | BOTY / LEATHER SHOES (H&M) | BRÝLE / SUNGLASSES (LINDEX) | PONOŽKY / SOCKS (HAPPY SOCKS via Urbanlux)

18 comments:

  1. kabat je proste skvely! stejne jako ty v sobotu! muck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdybych ti řekla, kolik stál, tak mi za něj urveš ruce! :D A děkuji, měla jsem ohromnou radost, že jste tam byli!

      Delete
  2. Ty máš prostě skvělý dar v psaní vtipných článků :-) Nejlepší na blogové scéně. A to, co popisuješ, mě sere též! Moc Ti to nicméně sluší!

    ReplyDelete
  3. ach, rozplývám se nad tvým kabátem.

    ReplyDelete
  4. Ten kabát je boží, stejně jako článek. Já mám jaro ráda, ale letos mě teda taky pěkně štve.

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  5. Teď si tu sepsala absolutně moje pocity, hlavně z dnešního počasí--vítr, déšť, pak i sníh a mezi tím slunce, teplota na bodu mrazu, ale z okna to vypadá na pěknou procházku, což tě ale ve dveřích pěkně uvede na pravou míru. a k tomu vstávání do školy na 8! Myslím, že tvůj outfit je na takové počasí jak dělaný! ;)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  6. Jako bych to četl po sobě =D. Naprostý souhlas a posun času je největší zabiják..ještě stále se z toho dostávám..

    Jinak třetí foto je nej nej nejlepší!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  7. S počasím souhlas, je to šílenství tohle :) Jinak asi to budeš číst po x té, ale ten kabátek je super :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Krása, Beátko! Strašně mě rozsekaly ty fustičky! Fakt mega moc! Krásná celá, od hlavy k patě! ♥

    xo www.thekawaiiplanet.com

    ReplyDelete
  9. je veľa krásnych blogeriek
    je veľa dobre oblečených blogeriek
    je málo blogeriek, ktorých články majú pridanú hodnotu /ak vôbec nejakú majú/
    ty si jedna z nich, bravo!

    ReplyDelete
  10. to jsou skvělé fotky a ten kabátek se mi moc líbí a skvěle jsi celý outfit podpořila rtěnkou

    ReplyDelete
  11. Nádhera. Ta bledě modrá je přirozeně krásná a s tebou to vypadá ještě líp! Obdiv za tu délku kabátku...pro malé holky nemožné :) www.keityna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. super botky! Jo, to "předjaří" by už mohla zmiznout :D :))

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Group have weblog about Neuroxium alexis texas ass! Anyway, in my language, there will not be a lot good supply like this.Very nice post. Ive really enjoyed visiting your blog posts. Whatever the case I'll be subscribing to your feed and i also hope you write again soon! Thanks, I'll try and visit often. http://www.healthcaresdiscussion.com/neuroxium/

    ReplyDelete
  14. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if possible
    Nitroxin feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!has an international renown.
    http://www.strongmenmuscle.com/nitroxin/

    ReplyDelete
  15. HDepending on yourself to make the decisions can really be upsetting and frustrating. It can take many people a long time to build a strong moral system. Alpha ZXT It doesnt really just happen if you know what I mean.This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the impressive work.http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/


    ReplyDelete
  16. Guru its belly the side effects the problems that people know about Morris general kicking through tool acknowledges that knowledge that people on there's a reason why I do what I do make art has built a business through testing Alpha Rush Pro body-building drugs and reporting back to his readers but the self-appointed do was to meet his damn phone arrived to me a modest in a small tool make check this out or other what do you think I'm good about this what you.

    http://www.top10workoutsup.com/

    ReplyDelete