NEW BEGINNING

Bylo nebylo...ale vlastně spíš bylo. Tedy byl. Jeden blog jménem Fashion Picanteria. Nebyl nejlepší ze všech, ani neslavnější nebo nejoriginálnější. Nicméně své čtenáře si našel a mnohým se v jeho světě zalíbilo. Téhle virtuální zemi zaslíbené vládla jedna zaneprázdněná herečka Beáta. Jenomže ta se stala (nutno podotknout, že dobrovolně) zajatcem jisté školy (DAMU se jí říkalo v té pohádce, i když to bylo ve skutečnosti spíš pořádné drama), která jí nedovolila věnovat se ničemu jinému, než herectví. A tak by tahle pohádka mohla skončit tak, že Beáta hrála, hrála, hrála a nedělala nic jiného než hrála šťastně až do smrti, ale to by byl smutný konec, protože by se pak už nemohla věnovat jiným věcem, které má ráda...třeba svému blogu. Takže vám s radostí oznamuji, že konec téhle pohádky je prozatím v nedohlednu. A vy se dočkáte pokračování. Pokračování, které se počíná právě dnes.
Volejte sláva a tři dny se radujte! A těšte se na nové příspěvky, protože vás teď budu zásobovat vším, co jsem vám nestihla ukázat.
Once upon a time, there was a blog. Blog named Fashion Picanteria, ruled by one busy actress Beáta. It was not the best blog of all, not even the most famous or the most original but still it was loved by some people. Life of actress is very interesting but once you decide to be an actress, then you must know that this is the only thing you will do all the time and every day (even on weekends, not kidding). Everything else is secondary. But it would be very sad story, if this blogger's fairytale ended like that. "She was acting and acting and acting happily ever after." So...you should know, that this is not the end but the continuation. Starting today. Stay tuned.

18 comments:

  1. jupíííí,
    a ps: nejoriginálnější návrat k blogu ever! :D

    ReplyDelete
  2. jéé jsem ráda, že jsi zpátky a budu se radovat klidně celý týden! (A jinak pohádky mám hodně ráda) :)

    ReplyDelete
  3. Jak, že nebyl nejlepší ze všech?? To on teda byl... teda je :)

    ReplyDelete
  4. I'm so excited, and I just can't hide it!

    ReplyDelete
  5. Už jsme se báli, že jsi to zapíchla kvůli nám:) Sláva!!!

    ReplyDelete
  6. Tak to už se těším, byla by to škoda.:)) tvůj styl psaní je nejlepší

    ReplyDelete
  7. Tak to sa veľmi teším! Dúfam že tu bude vela článkov ktorími sa chceš snami podeliť :)

    ReplyDelete
  8. Těšíme se, těšíme, hip hip hurá =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  9. jupiii :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. no ešteže tak!
    inak by sme sa museli za tebou pohrnúť všetci do divadla :)

    ReplyDelete
  11. Jupi jupi jé, chběla jsi nám Beátkou, tvoje články ani fotky nemají konkurenci.

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  12. hura!:) Trochu jsem se lekla nadpisu, hodne by me mrzelo, kdyby jsi prestala blogovat!J.

    ReplyDelete
  13. Personally Im impressed by the quality of this. Generally when I come across these sort of
    SPARTAGEN XT things I like to post them on Digg. Although this time Im not sure if this would be best for the users. I will be sure to submit something else though. Im certain you had joy scripting this article. Anyway, in my language, there arent a lot good source like this.http://www.webheathcare.com/spartagen-xt-

    scam/

    ReplyDelete
  14. Just like the other person said. Get rid of the spammage!With an intention to obtain an ergency food supply, Neuroluma it is highly recommended that people make their own purchases through the online world.http://www.healthsupreviews.com/neuroluma/

    ReplyDelete