WIN OR FREEZE

Jen krátce o kraťasech...tohle kraťasové období bylo, zdá se mi, poněkud krátké. Ocenila bych, kdybych si je ještě párkrát za tenhle rok mohla obléct bez toho, aniž bych přitom drkotala zuby v rytmu kastanět. Já jsem s létem ještě neskončila. Skoncujeme to až za pár týdnů. Jinak nehraju. Tak schválně...kdo s koho?
Briefly about shorts...this "shorts season" was a bit short. And I would appreciate it if I could wear shorts a few times for this year without teeth chattering in the rythm of castanets. I'm not finnished with summer. We are still in the same boat until I say stop. Otherwise I don't play. 

[více fotek se zobrazí po rozkliknutí článku]



TRIČKO / T-SHIRT (STRADIVARIUS) | KRAŤASY / MOM SHORTS (H&M) | OBAL NA LAPTOP / LAPTOP SLEEVE used as a clutch (CASEABLE) | BOTY / SHOES (TOMS via URBANLUX)

8 comments:

  1. ten obal je mega a dufame vsetci ze bude este teplo :)

    ReplyDelete
  2. perfektní outfit! a s tím počasím je to fakt hrozny, taky jsem si ještě vzala kraťasy, když už nebylo takový teplo a všichni na mě, že jestli jsme u moře :D

    ReplyDelete
  3. Pekný outfit! :)

    Sim
    polarizedsoul.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. To máš pravdu, bylo opravdu krátké. Na fotkách ti to ale moc sluší :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. prečo nenosíš obtiahnuté kraťasky?:) máš nádherné nohy :)

    ReplyDelete
  6. Přesně, tohle léto skončilo (s teplem) nějak moc rychle... Utíká to, konec prázdnin, hrozné. Jinak super, jako vždy. Fotky mě baví. :)

    ReplyDelete