READY FOR RED HEAD?

 O mé posedlosti tartanem jsem vám už psala. O mých nových vlasem jsem se ale prozatím jen drobátko zmínila. A proto bych jim chtěla věnovat bezezbytku každý odstavec (ba každičký řádek) tohohle článku. Je pravda, že jsem po většinu života zahrnovala své vlasy jen hlubokou nenávistí. Já vím, že všechny ženy nesnáší své vlasy (a prsa a nohy a nos a dvě brady a...), ale věřte mi, že vaše nenávist je proti té mé jen malicherným rozmarem, který opadne s první návštěvou kadeřníka. Samozřejmě se v minulosti našlo pár světlých okamžiků, kdy jsem uvěřila, že by to mě a mým vlasům přece jen mohlo klapat podle starého dobrého pravidla "a žili šťastně až do smrti". Zásadní zlom ale nastal až s první návštěvou studia Oskar v Salvátorské ulici v Praze, kde se o mou hřívu stará božský Charley. Nejen že došlo k proměně mého účesu, ale také k proměně vztahu k mým vlasům. Nerada to říkám, ale začala jsem je konečně mít ráda. Dokonce jsem je začala považovat za svého plnohodnotného partnera (kdyby uměly mluvit, nechala bych je v restauraci i objednávat jídlo). S druhou návštěvou salonu Oskar, která proběhla nedávno, jsem začala věřit v zázraky. Znáte ten pocit, kdy celý život po něčem toužíte, ale bojíte se to realizovat, protože vaše spokojenost s výsledkem závisí ještě na třetí osobě (a co si budeme povídat...kadeřníci nejsou zrovna důvěryhodné osoby, zvlášť když si jdete zastřihnout konečky), takže to radši necháte být a uklidňujete se tím, že třeba jednou...
Já jsem chtěla vždycky červené vlasy. Nikdy jsem se ale neodhodlala k tomu se s tím svěřit svému kadeřníkovi. Charley je jediný člověk s nůžkami v ruce, kterému jsem ochotná svěřit svou hlavu a nechat se proměňovat hlava nehlava. Dokáže totiž nemožné - s přesností na milimetr mě ostříhat tak, jak si přeji a ještě ze mě udělat toho nejšťastnějšího člověka na světě. Mně se totiž, velevážené dámy, splnil sen. Fakt. Nekecám.

Co na to říkáte? Budete mě mít rádi i jako "redheadku?

[Celou proměnu s detailním popisem co a jak se ustřihlo, nabarvilo a přidělalo najdete TADY]


KALHOTY / PANTS (F&F) | KABÁT / COAT (F&F + diy zipper) | SVETR / ANGORA SWEATER (H&M) | BOTY / BOOTS (BAŤA) | BRÝLE (QUAY via Bohemic)

28 comments:

  1. Musím říct, že vlasy máš skvělé! Barva i střih. Myslím, že budu muset zkusit nového kadeřníka! :)

    ReplyDelete
  2. Já červenou barvu hrozně nemám ráda, takže budeš asi první červenovlasá, kterou beru na milost a budu mít ráda i tak .) to se cení ne? :D

    ReplyDelete
  3. Také jsem v únoru zčervenala... nádherné kalhoty! Z F&F? Nechápu, nikdy jsem v žádném tartan neviděla :D (jen ty otřesné červené kostkované šaty).

    ReplyDelete
  4. Wow, jakože červenou nemusím, tak tobě fakt sekne ;)

    ReplyDelete
  5. Ahooj :) vlasy mas nadherny. cervenou mam moc rada, sama jsem mela nezpocet cervenych promen a hlavne diky kadernici to vyslo naramne, ale opravdu hrozne zalezi na kadeernikovi. jeden umi skvele michat barvy a strihy nicmoc a obracene. osobne jsem ve fazi kratkych vlasu v me prirozene barve a kdyz vidim tvuj uces!... nooo chci zas dlouhy :D je to tak, vzdycky chces,co nemas :D mej se hezky. P.

    ReplyDelete
  6. Naprosto dokonalá barva, která ti krásně sedne. :) A střih je také perfektní, nějaký podobný bych si do budoucna představovala i u sebe. :) Miraculous Style

    ReplyDelete
  7. oh najviac mega ti to sekne a od dnes už len takto! :)

    ReplyDelete
  8. vyzera to super :) ja som redheadka premyslajuca nad vyraznejsou zmenou, ale neviem, ci sa k tomu odhodlam..bojim sa potom plakat na rozliatym mliekom

    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  9. Kabat a nohavice su super!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. strašně moc ti to sluší:)

    ReplyDelete
  11. Ty vlasy jsou boží! Asi se budu inspirovat tím střihem :)

    ReplyDelete
  12. Jezisikristetojehruuuuza!!!!!!!!!!
    Ta prirozena hneda byla tisickrat lepsi!!
    Zblaznily ste se,zeny?!
    Ivana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlas! I ten strih, takove vypelichane nejake. Za mne taky ne :(

      Delete
  13. V navalu emoci jsem zapomnela na j,pardoon.
    Iv.

    ReplyDelete
  14. Beátko, zmerčila jsem tě správně ve spotu Cinema Mundi? :)

    ReplyDelete
  15. Jsi úžasná! Červená ti sluší a ještě víc tartan!
    Přeji krááásný den!

    ReplyDelete
  16. Mne sa páčiš veľmi a na tých fotkách z blogu Oscar salonu si krásna najviac! :) A Charley je aký sympaťák!!

    ReplyDelete
  17. Strašně ti seknou! Krásná barva :))

    ReplyDelete
  18. krásný kabátek!


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/



    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  19. tobě sluší prostě všechno!!! skvělé vlasy! :)

    ReplyDelete
  20. pani, tak tenhle odstin červene se mi hodně nelibi, až se tomu sama divim :D
    je to taková ta, co mívají starý bábiny
    střih je v pohodě

    ReplyDelete
  21. Moc s mi líbí kalhoty a kabát, ale co se mi rozhodně nelíbí jsou ty vlasy. Chápu, že jsi je nenáviděla a chtěla změnu, ale tohle je změna k horšímu. Vypadá to (aspoň z fotek), jako by ses barvila sama doma to nejlevnější barvou z drogérky. I ten stříh je takovej vypelichanej. Možná někdy zkus i jiný kadeřnictví, než je ten Oskar, kterej tak moc vychvaluješ.. těžko říct proč. M.

    ReplyDelete
  22. barva fakt nic moc, takova vybledla, nafialovela :/ beata bruneta se mi libila vic .( ale mozna to delaj fotky.. chtelo by to update! :)

    ReplyDelete
  23. love your chic but laidback look :) totally cool

    ReplyDelete