HAIR CARE

Mým snem je mít krásné vlasy a vůbec se o ně nemuset starat. K naplnění svého snu, jsem začala u toho, že na ně (lidově řečeno) seru jak na placatý kámen. To znamená, že jsem už půl roku nebyla u kadeřníka a nejméně rok jsem je nepatlala žádnou maskou. A mé vlasy se mi za to odvděčily tím, že jsou tak odporné, že mám chuť je do posledního chlupu vyrvat. Ale uklidním své emoce...před pár dny jsem si pořídila tenhle zázrak z dílny drsňáka Toniho a jeho parťáka Guye a věřím v lepší zítřky. S pár produkty těchhle dvou chlapíků už mám zkušenost (konkrétně s těmito) a zatím si získaly mé srdce i vlasy. Teď už zbývá jen objednat se ke kadeřníkovi a shodit pár cenťáků té uschlé slámy. Pak, a to přísahám na holý pupek, už budu svým vlasům do smrti jen sloužit. Amen.
Jak se o své vlasy staráte vy? Doufám, že ne stejně "zodpovědně" jako já.
Do you know what would be fair? Well...have totally wonderfull hair with asolutely no care. That's my dream.

MASKA NA VLASY / HAIR MASK (TONI&GUY)

20 comments:

  1. Musím říci, že mě Toni and Guy absolutně nesedí..:( Ale pokud Tobě ano, tak přeji hodně zdaru a krásné vlasy!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně sedí :)) Tuhle masku jsem si zamilovala na první napatlání. Ona totiž tak nádherně voní a pečuje, že ji člověk prostě musí milovat!

      Delete
  2. Tak tento článek ? :D Dostal mě ...já mám taky vlasy v hrozném stavu a nechám se od tebe inspirovat, jsi skvělá!!! Žeru tě :D

    Jinak bych byla moc ráda, kdyby jsi se zúčastnila mé GA- http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    ReplyDelete
  3. Já miluji jejich vůni! Je úžasná! :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mě se velice osvědčil Paul Mitchell <3 ..ten je bezkonkurenční ve všem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To neznám...hm hm, musím se po něm poohlédnout

      Delete
  5. Tato bílá sadička je super. Já se starám asi tak jako ty, ale s Tonim a Guyem vypadají pořád dobře!

    ReplyDelete
  6. Moje vlasy nesnesou mnoho péče, asi je to na ně příliš(mají tendenci se hned zmastit). Mám velmi citlivou pokožku hlavy, tak taky nemohu kde co, ale osvědčuje se mi jemný šampon od Yves Rocher. Heřmánkový balzám na blond vlasy od Klorane. Tonyho a Guye moje vlasy nemusí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jééé, vidím, že každému fakt sedí něco jiného. Mně se třeba z Klorane dělala vyrážka. Pff

      Delete
  7. Já momentálně rozmazluju své vlasy šamponem a kondicionérem od John Masters Organics a nejvíc milují PhytoKeratine Repairing Thermal Protectant Spray.

    ReplyDelete
  8. Já je tedy nerozmazluju, nemám finance na to, aby se mi třpytily vlasy zlatem :D myslím si, že na šamponu nesejde, ale každou neděli si dávám masku od Kallos Latte :) Teď mám jarní sestřih, měla jsem vlasy pod prsa, teď je mám tedy furt stejně dlouhé, ale sestříhané :) Jen teď mě napadla taková blbost a půjdu do ombre. Mám světlě špinavou blond barvu vlasů a na přechod půjde sytě růžová a na konečky fialová :D tak snad to doadne dobře a vlasy se mi nezničí.... drž palce

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olala, tak to hodně štěstí! Já si vlasy nikdy nebarvila. Asi ze strachu, že by mi vypadaly :D

      Delete
  9. som na tom podobne :) moje vlasy sú pre mňa to najcennejšie... mohli by byť ale trošku hustejšie a lesklejšie :) škoda, že všetka krása stojí peniaze... a toni and guy nie je lacný špás :(

    navštív môj blog a staň sa mojim followerom :) budem nesmierne šťastná: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. Já jsem se do salonu k těmhle rovnou objednala kvuli novému střihu pro obnovení krásy mých vlasů, a upřímně, za ty prachy to stálo. Poprvé jsem odcházela ze salonu 100% spokojená a doteď mě nepřepadly žádné pochybnosti o mém účesu. Jsem nadšená! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já tam byla jen jednou a taky spokojená. Jinak ale chodím do studia Oskar, kde mám svého kadeřníka :))

      Delete
  11. Já se starám jako blázen (masky obyč, masky keratinové a drahé jako prase) a stejně je to k hovénku. Možná bych se měla přestat barvit....? :)

    ReplyDelete
  12. tondu a víťu mám taky, jejich detox šampon je naprosto nej! a teď jsem objevila ještě máslo na vlasy v body shopu - taky lahoda, zkus to! jinak nechápu, že moje vlasy nevypadají jak chemlon...můžu asi děkovat jen bohu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, jenže ty jsi doko celá, tak jdi někam :D

      Delete
  13. Toni and Guy jsem dřív taky používala, ale moc mi nevyhovoval. Teď používám Korres a jsem spokojená (více zde: http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/04/recenze-vlasova-pece-korres.html).

    ReplyDelete