HAHAHAIR

 photo 5362ad107754e81c8a6737a1259d527b_zps2c0160c4.gif
Něco vám povím...Nesnáším své rovné vlasy. A taky nesnáším lidi, co je mají přirozeně vlnité. Jsem závistivá, přiznávám. Dokonce jsem mívala škodolibou radost při zpívání písničky "Měla vlasy samou loknu",  a to zejména v pasáži, kde se zpívá "Jednou vlasy sežehla si". Já vím, jsem mrcha, ale byli byste na tom stejně, kdyby vám odmalička všichni vykládali, jak se vám v pubertě zvlní ty vaše nudné hřebíky, protože máte vlasy po tatínkovi, a ten to měl zrovna tak, jenže vaše geny si usmyslí, že po vašem drahém otci zdědíte radši nos. Ani jeden mrňavý gen nebo pidigen se proti tomu nevzepřeli. Mohla jsem se s tím smířit a navěky věků jen ohrnovat nos nad svými rovnými vlasy, které vždy spolehlivě ocení nositelky bujných kadeří, protože ony by si přáli mít zase to, co mám já (no není to blázinec?), ale raději jsem se vyzbrojila kulmou a různými kosmetickými zázraky. Račte se s nimi seznámiti...
[1] Seňor Toni a syn Guy, kteří pečují o vlasy ještě před tím, než na ně fouknete horký vzduch. Navíc milují brunetky. Doslova z nich šílí.  [2] Dona Pěna ze slunné oblasti Wella, která zajistí, že vlny vydrží, i když je budete násilím rovnat. [3] Mučačo Toni&Guy mladší, uhlazený chlapec, který pečuje o konečky. [4] A jejich kápo, největší tvrďák, kterého neskolí ani větrná bouře, lak Wellaflex. 

Bez nich by můj kudrnatý život neměl smysl.
P.S. Taky vždycky chcete to, co nemůžete mít?

41 comments:

  1. Každý chceme to, co nemáme :) Já mám právě ty kudrnaté a co bych dala za ty tvé...Je s nima moc práce :)

    ReplyDelete
  2. Taky mám hodně vlnité vlasy, ale k tomu všemu se tam najdou i rovné a vlnité, dost hrůza. :/
    Poslední fotky je skvělá! :D

    ReplyDelete
  3. ja mam tak rovne vlasy, ze vlhko a mokro nefunguje. a mozem mat na hlave tie najlepsie pripravky pod slnkom a s natackami chodit dva dni, aj tak nebudem mat ziadne kucery!! inak som si dnes kupila tento lak na vlasy :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Haha :-D Mám vlasy kudrnaté a žehlím je, protože se mi zdá, že rovné vlasy jsou elegantější a upravenější. Kudrny nesnáším.

    ReplyDelete
  5. mám rovné a taky chci vlnité! holt, nevybereš si ;)

    ReplyDelete
  6. To je věčný dilema - já mám vlnité a chci rovné, takže si je žehlím.. Vždycky to tak je, že chceš to, co nemáš :D
    To gifko je supr!

    ReplyDelete
  7. Ja mám tiež rovné vlasy, teda nie úplne tie jemné rovné vlasy, ale také ...všelijako rovne :D haha neviem to popísať :) no a tiež si ich niekedy kulmujem, tiež som si zadovážila kulmičku nech tie vlasy niekedy zvlním, ale najradšej si robím jemné vlnky. Lak na vlasy nepoužívam vôbec, pretože mi potom menej držia ako bez laku.. :D zvláštne. A samozrejme...každy to chce naopak..rovne vlnite...moja mama má vlnité vlasy, ale uuuplne jemne vlnky ma..a ani ja som to po nej nezdedila :D ale nevadi

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. To je zákon, každý chce to, co nemá. Mám vlasy rovné jako hřebíky! =D

    ReplyDelete
  9. Mám extrarovné, ale jsem celkem spokojená. Přijde mi jednodušší vlnit než rovnat. Nicméně tobě ty kudrny fakt strašně sluší.

    ReplyDelete
  10. to já taky závidim všem, co mají vlasy přirozeně vlnitý a kudrnatý.

    ReplyDelete
  11. Taky jsem vždy chtěla mít vlnité vlasy. Když jsem viděla někoho s krásnými vlnitými vlasy, tak povídám, že to má určitě trvalou, protože takhle rovnoměrné vlny nemá nikdo.
    Kéž bychom si mohli vybrat geny :D.

    ReplyDelete
  12. Máš úžasné vlasy a ta animačka je kouzelná!!♥

    ReplyDelete
  13. - hele ty mas vazne co zavidet, siroko daleko nejdokonalejsi zeno !

    ReplyDelete
  14. ach, jak presne! nesnasim svoje rovny vlasy.

    ReplyDelete
  15. tata tony a syn guy..si zabila :D...najlepsi popis..to ze ty si sexi aj srovnymi aj kučerami aj s plešinou..to je samozrejmost..a k svojim vlasom sa radsej nevyjadruje.ja mam ten problem,ked mam kratke chcem dlhe,ked si nechavam narast dlhe chcem kratke..my ženy a vlasy..to je ťažka tema

    ReplyDelete
  16. no přesně! ale ty moje hřebiky nejdou ani natočit! a tobě to děsně sluší :)

    ReplyDelete
  17. nevíš co si přeješ! je s tím hrozně práce a navíc jsou strašně suché a frizzy (všechny kudrnaté vlasy jsou frizzy, tak to prostě je!)... sice nemám úplně kudrnaté, ale spíš vlnité, stejně bych si přála rovné!

    ReplyDelete
  18. Od narození jsem měla vlnité vlasy a snažila jsem se je neustále rovnat. Nejdříve různými mléky a pak jsem objevila kouzlo žehličky. Během těhotenství začaly vlny mizet a teď mám vlasy jak hřebíky a snažím se, aby byly zase vlnité.
    Vlasy mám tmavě hnědé (má přírodní barva). Jednou za čas mi přijde moc tmavá a já zatoužím po světlé. Tak si je zesvětlím. No, a pak si řeknu, jestli ta tmavší nebyla přeci jen lepší ... Prostě jak u blbečků na dvorečku. Ann

    ReplyDelete
  19. Mně by bylo teda upřímně jedno, jestli bych měla úplně rovný nebo krásně vlnitý, jenomže nemám ani jedno, takže to musím buď vyžehlit, nebo nakulmovat :D

    ReplyDelete
  20. Mám to stejně, ale teda nikdy mi vlny neslušely jako tobě, jsi nádhernější než kdy dřív! Ale i rovné vlasy s patkou ti seknou ;)

    ReplyDelete
  21. Ja mám tiež strašne rovné vlasy a všetci mi hovorili že sa mi zvlnia. čakala som a nedočkala som sa :D Natočiť sa mi dajú iba konickou kulmou s tou mi vydržia zvlnené aj tri dni, nič iné na ne neplatí.




    lucyslifegallery.blogspot.sk

    ReplyDelete
  22. ja zas neznášam moje vlnité vlasy, preto ich každý deň narovnávam :)

    teším sa na návštevu na mojom blogu: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  23. Haha, tak to jsi vystihla. :) Taky mám takový problém, akorát své vlasy denodenně narovnávám. Možná, že kdybych měla dlouhé vlasy, tak by mi to bylo jedno .... :D

    ReplyDelete
  24. :-D pravda, vždycky toužíme po něčem, co nemůžeme mít!

    ReplyDelete
  25. já bych brala oboje - jak rovné, tak kudrnaté. já mám bohužel něco mezi tím - hnusně nepravidelně vlnité. to je podle mě teprve problém. :D

    ReplyDelete
  26. Já jsem si je žehlila, ale přestala jsem a cítím se víc jako já, taková moje značka. Sice bych ocenila,aby byly lesklé a vlhku-vzdorné, ale je to buď a nebo, takže já jsem spokojená :-)

    ReplyDelete
  27. Já nesnáším své vlnité vlasy!!!! :XX :DD

    nikol-kach.blogspot.cz

    ReplyDelete
  28. když je vyfoukám, mám rovné, když nechám uschnout jen tak, tak se mi zvlní :D ale ráda je natáčím, až na to, že je to kulmování děsný časožrout ..

    ReplyDelete
  29. Kudrnaté vlasy ti moc sluší :) Mám stejný problém :D už mě nudí mé dlouhé,rovné vlasy :D také závidím těm, kdo je má vlnité.. :)

    ReplyDelete
  30. Ha ha. Mám kudrnaté vlasy a vždy jsem je takové mít nechtěla. Tak si vyberte. Rovné, hladké a lesklé vlasy jsou pěkné. Kudrnaté se málo lesknou a navíc, každý je na ně odborník a hned ví, že je máte ,,suché".

    ReplyDelete
  31. To máš ještě dobrý, že když si je navlníš, tak tak vydrží :) Ty moje ztratí tvar hned po dvou minutách a jsou zase rovné, splihlé a nedá se s nima nic udělat :)

    ReplyDelete
  32. Ahoj, moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY, kterou plánuji ukončit již tuto neděli!:)

    ReplyDelete
  33. beátko, máš nějaké zkušenosti s bělením zubů?

    ReplyDelete
    Replies
    1. S regulérním bělením ne...používám jen bělící pasty a občas si koupím i nějakou dražší, když piju hodně kávy :)) Měla jsem Swissdent a taky White Pearl. O pár odstínů se vždycky vybělily, ale zázraky nečekej :))

      Delete
    2. a ta švýcarská - stálo to za to, investovat do ní?

      Delete
    3. Stalo :)) Mně tyhle bělící pasty vždycky pomohly.

      Delete
  34. dneska si mi zlepšila náladu, když se mi na youtube mihla reklama s tebou a karlem na lenor :D

    ReplyDelete
  35. Jsem asi jediná kdo je celkem v pohodě se svými rovnými vlasy , protože mi přijde že když chceš vlny tak si dáš natáčky a vlasy si nezničíš ale ,když si je každej den žehlíš asi to není to pravé ořechové ... ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  36. Přesně! Každý chceme to, co nemáme. Já mám vlnitý vlasy, ale ne tak hezky jako většina "vlnitých" dam. mám to tak nějak na jedný straně zvlněný, na druhý polorovný.. No prostě děs. Takže jsem dřív žehlila, tupírovala, lakovala a žehlila. Pak mě to přestalo bavit, dala jsem vlasům volno a v poslední době se mi začínají rovnat!! Sláva a třikrát hurá!! :)

    ReplyDelete
  37. Vlasy vyměním! Nabízím kudrnaté, věčně neposlušné suché háro za pohodlné rovné vlasy! :)

    ReplyDelete