LENORHOLIC

 Chcete něco vědět? Alkohol je pro děcka. Já se teď sjíždím něčím zdravějším...tedy aspoň se to o tom říká. Případně se potkáme na sezení anonymních Lenorholiků. P.S. Týká se posedlost voňavým prádlem jen mě nebo jste na tom podobně?
Wanna know something? Alcohol is for children so I am addicted to something healthier...perhaps healthier. Possibly see you at the anonymous Lenorholic meeting.

25 comments:

  1. zboznujem vonu cerstvo vyprateho pradla mmm

    http://mamacicaparadnica.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. ja mam aj sojove eko sviecky s vonou cerstveho pradla :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ooo áno,moja najobľúbenejšia vôňa čistoty :D ja to cítim aj z niektorých parfumov a voňaviek a tie mám najradšej :)

    ReplyDelete
  4. jójó, to znám, a prací prášek, já chtěla jako dítě v koupelně spát na rohožce :)

    ReplyDelete
  5. Já se fakt picnu! Jak nenápadný product placement :D :D :D :D :D

    ReplyDelete
  6. Ve Francii měli nejvoňavější přípravky na prádlo! ♥

    ReplyDelete
  7. :D To je teda super barvička pro panáka...prádlo musí vonět, jen škoda, že se tím ničí vlákna....

    ReplyDelete
  8. co vyprané prádlo, ale vyprané prádlo sušené venku! to je něco úplně jiného, než tohle zimní vnitřní sušení!

    ReplyDelete
  9. Taky miluji vůni vypraného prádla :) Ale doporučuji značku Euronu. Jejich aviváže překrásně voní, já si oblíbila hlavně "Vesper" a jasmínovou aviváž. Mají i stránky na netu...doporučuji!!! Oblečení příjemně voní několik dní :)

    ReplyDelete
  10. To se vážně na blozích budou objevovat všechny možné produkty, co kdo komu pošle? Müsli, pasty na zuby, a tak dále, i když zas uznávám, že prací prostředky mají s módou aspoň nějakou spojitost..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne to zrovna u beaty vubec nevadi. je sice evidentni, ze je to podporovany clanek, ale ona to stejne vzdycky napise tak originalne, ze je mi to sympaticke, ne jako vsemozne radoby recenze na ostatnich blozich, kde popisuji konzistenci, jak to voni, jak se to maze atakdale a stejne tomu prd rozumi. navic tady to neni hlavni naplni blogu a rozhodne tim neni blog prehlcen. ale vim presne, na co narazis, jen si myslim, ze places na spatnem hrobe.)
      radka

      Delete
    2. souhlasim s Radkou, kdyby to bylo na jakemkoli jinem blogu, tak si tukam na hlavu, ale Beata je proste vtipna vzdy:))

      Delete
    3. Jsem za jedno s Adélou. Je to křečovitý a reklamou to smrdí na sto honů. Co to asi muselo bejt za nabídku, že jí nešlo říct ne.

      Delete
  11. Přesně na tomhle Lenoru ujíždím už několik let! :D Paradoxně ho objevil můj otec, když sem si u něj vzala v koupelně ručník dělala jsem úplně to samé překvapené "áááách" jako v té reklamě :D a od té doby nekupuju nic jiného.

    ReplyDelete
  12. taky mám ráda vůni aviváží a čerstvě vypraného prádla :D

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=-MljMDDfjdQ

      Delete
  14. Zbožňujem voňavé oblečenie, ale skôr ulietavam na aviváži Silan fresh sky...modrá je dobrá! ;)

    ReplyDelete
  15. tak zrovna tenhle lenor mi připomíná střední :D mám ráda ten zlatý parfumelle - cítím v něm karamel nebo vanilku a to já ráda :)

    ReplyDelete
  16. Ja milujem avivaz Comfort pure, lepsiu avivaz som este nepouzivala. Na Slovensku ju nie je dostat, co je velka skoda. Ja som k nej prisla ako slepe kura k zrnu. Ked sa mi narodilo babatko, tak som dostala rozne vzorky a medzi nimi bola aj vzorka Comfort pure, to je avivaz urcena pre deti. Samozrejme nikdy predtym som nepouzivala detsku avivaz. Ale ked som opravala pradlo a ono nadherne vonalo, tak potom nebolo co riesit, pretoze milujem ked pradlo krasne vonia:-)

    ReplyDelete
  17. Holky modrý Lenor smrdí, zkuste modrý Softlan - zaručuji velkou výdrž a opravdu nádhernou svěží vůni.

    ReplyDelete