DAVID LA CHAPELLE ART OPENING



Míhám se v davu...najdete mě? A koho dalšího poznáváte?
[David La Chapelle Art Opening Video]

14 comments:

  1. Dosáhl jsem několika poznatků. Poté odstoupil aby si sundal všechny čtyři kabáty.

    ReplyDelete
  2. bylo to skvělý!
    škoda, že jsem tě nerozpoznala v davu naživo, ale až na videu.

    ReplyDelete
  3. Seba! 2:20. Plus ďalších 129 ľudí.

    ReplyDelete
  4. Vladimíra Franze! Pamatuju si ho ještě nepotetovanýho, když jsem byla malej capart :)

    ReplyDelete
  5. jop! tebe a plno dalších bloggerů;) no..další důvod proč chci bydlet v Praze! všechny tydlety výstavy a všecko kulturní vyžití na jednou místě! la chapelle je tak super..

    ReplyDelete
  6. to video je dobrý akorát tak na epileptický záchvat..

    ReplyDelete
  7. vypadá to super:) na výstavu se chystáme :)

    ReplyDelete
  8. vidím různá poprsí a přirození ale tebe ne.

    ReplyDelete
  9. ..pana Brázdu (nedocenený výtvarník u nás, nastestí v zahranici má své fanousky), na jehoz vystavu obrazku je zameren zacatek videa. Skoda, ze jsi ho nevzpomela take v prispevku, kdyz uz ho tady mas (ani asi nevis, co?), no hlavne, ze jsi byla na vystave ani nevis koho...,aby jste se z te vystavy Davida nepos... vsechny!! neni to jedina vystava v Praze (a uz vubec ne v CR), ale asi jediná, na kterou fashionbloggerky pozvali..
    -vivielle-

    ReplyDelete
  10. Vivielle: drahá a rozhořčená, nevím, proč se tady takhle zbytečně vztekáš. Chodím i na jiné výstavy a vzhledem k tomu, že se zajímám o umění a studuji umělecký obor, tak to patří do mého života asi jako ranní stolice. Soudě podle tvého tónu a naprosto (a dovol mi zdůraznit to slovo- NAPROSTO) neopodstatněného útoku jsi tento běžný úkon zřejmě již nějaký ten pátek neabsolvovala, neb já jsem zastáncem toho, že pravidelné sraní jest nepřítelem nasrání. Tak hoď bobek a vyploď něco konstruktivnějšího. Obě budeme mít hezčí den. Na shledanou na nějaké kulturní akci, která tě nenasere svou komerční atmosférou. P.S. tvorbu Pavla Brázdy znám, ale na vernisáži jsem nebyla, proto nechápu, proč bych měla v článku zmiňovat informace s tím spojené. Dobro hošť a v srdci mír.

    ReplyDelete