PODZIM



Mrk. Mrk. Mrk. Jestli jste si nevšimli, tak někde mezi druhým a třetím mrknutím začal podzim. Dnes se bojím vystrčit nos za hranice žaluzií a raději je nechávám zatažené. Ale minulý týden bylo ještě nádherně. Babí léto. To mám ráda. Stejně jako jedna babka, po které bylo toto období pojmenováno. Ale dnes se už na ni zapomnělo...
Podzimní babka chňapka vám přináší tuto sérii fotek :)









zaujala jsem svou přirozenou pózu

15 comments:

  1. Och, děkuji veleuctivě. Ručku líbám, jemnostslečno :)

    ReplyDelete
  2. Pristane Ti to, fotky v prírode mám najradšej:)

    ReplyDelete
  3. velmi pekne fotky.. citit na nich prichod jesene :)

    ReplyDelete
  4. Další zajímavost ke čtení, těším se :)!

    ReplyDelete
  5. ach jesen tie fotky su krasne ale ja sa na jesen netesim predstava toho ze pride zachvilu zima:(( este nie, chcelo by to este leto:))

    ReplyDelete
  6. Děkuji za milé komentáře :)
    Já mám podzim ráda. Ale jen když neprší :) A zima má taky něco do sebe...minimálně první sníh je okouzlující. Zimu nesnáším až tehdy, kdy je všude kolem břečka :D

    ReplyDelete
  7. úžasné fotky :)) veľmi ti to sluší.. a jeseň je už vážne tu, no akurát dneska u nás zavítalo slniečko, takže je to fajn.. :))
    a milujem tvoj náhrdelník!! vyzerá to ako hodinky, alebo sa mýlim?:)

    ReplyDelete
  8. Ano, jsou to ty klasické cibuláčky. Někdy je ukážu v plné kráse :)

    ReplyDelete
  9. Je fakt, že když je hnusně, tak taky radši zatáhnu žaluzie, abych to neviděla. Kolikrát mě to tak zkazí náladu, že je lepší to nevidět. Na oknech máme římské rolety a okna s nimi vypadají pěkně, takže mi nevadí, když na ně koukám. ty obyčejné plastové žaluzie bych nechtěla. Máme moderní bydlení a představa, že koukám na takové ošklivé žaluzie, to bych si snad radši koupila závěs :-D .

    ReplyDelete